Libnet.ro
UNICEF

16:00

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

B1 B1,
Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un. continuă pe B1

Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali irakieni. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un reprezentant al principalului partid kurd irakian, adaugand ca in prezent au loc lupte la Tal Kayf, o localitate aflata sub controlul jihadistilor, situata la aproximativ 100 de kilometri est de baraj.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali, relateaza AFP.

IRAK. Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul asupra celui mai mare baraj, la Mosul

Kurzii au preluat controlul asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile. Fortele kurde au fost sprijinite in aceasta actiune de aviatia americana, au anuntat duminica oficiali, conform Mediafax.

Irak: Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj

For and tele kurde, sus and tinute de avia and tia americana, au lansat ieri o ofensiva pentru a recuceri de la teroristii din gruparea jihadista Statul Islamic SI) barajul din Mosul, cel mai mare al Irakului, a declarat un inalt responsabil militar kurd citat de AFP.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o.

Fortele kurde AU LANSAT O OFENSIVA asupra celui mai important baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul.

Teraplast, profit de aproape 2,7 ori mai mare in primul semestru

Compania Teraplast simbol: TRP), producator autohton de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor, a obtinut in primul semestru un profit net de 1,53 milioane lei, de 2,68 de ori mai mare fata de 0,57 milioane lei in aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Mii de pelerini au venit din toata tara la manastirea Nicula, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania

Mii de credinciosi din toate colturile tarii au venit la manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania, ca sa se inchine icoanei Maicii Domnului. Slujba va incepe la ora 9. 00 si va fi oficiata de un sobor de preti in frunte cu Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )