Libnet.ro
UNICEF

22:15

Statele Unite avertizeaza Marea Britanie ca va sta la rand pentru un acord comercial, pe primul loc fiind UE

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite avertizeaza Marea Britanie ca va sta la rand pentru un acord comercial, pe primul loc fiind UE

Presedintele SUA, Barack Obama, mentine avertismentul ca Marea Britanie va ajunge la capatul randului in efortul de a semna un acord comercial cu Statele Unite, pentru ca Washingtonul va prefera Parteneriatul cu Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Marea Britanie sta pe un butoi de pulbere: Sute de manifestanti anti-Brexit au iesit in strada la Londra si la Edinburgh

Un butoi cu pulbere sta sa explodeze in Marea Britanie! Cateva sute de manifestanti anti-Brexit au iesit in strada la Londra si la Edinburgh, pentru a protesta fata de rezultatul referendumului.

Marea Britanie sta pe un butoi de pulbere: Sute de manifestanti anti-Brexit au iesit in strada la Londra si la Edinburgh (VIDEO)

Un butoi cu pulbere sta sa explodeze in Marea Britanie! Cateva sute de manifestanti anti-Brexit au iesit in strada la Londra si la Edinburgh, pentru a protesta fata de rezultatul referendumului.

Marea Britanie pierde pasaportul pentru banci, daca iese din UE

Lucrurile nu trebuie simplificate, pentru ca nu se poate face atata zarva doar pentru atragerea atentiei, este de parere Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Obama: Relatia speciala dintre SUA si Marea Britanie va continua, in pofida Brexitului

Vicepresedintele american, Joe Biden, a asigurat vineri ca relatia speciala dintre Statele Unite si Marea Britanie nu se va schimba, desi britanicii au decis prin referendum desprinderea de Uniunea Europeana si Washingtonul nu si-a dorit acest rezultat, dar pe care il respecta, relateaza agentiile Reuters si EFE, preluate de Agerpres.

BREXIT. Barack Obama ii transmite GB ca va sta la rand pentru un acord comercial cu SUA

Barack Obama, a transmis Marii Britanii ca va ajunge la capatul randului in efortul de a semna un acord comercial cu Statele Unite, pentru ca Washingtonul va prefera Parteneriatul cu Uniunea Europeana.

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

BREXIT. Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a.

BREXIT Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Brexit. Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a Regatului Unit din UE.

Brexit: Referendum in Marea Britanie:Un sondaj YouGov da 52% voturi pentru ramanerea in UE / Expertii avertizeaza ca sondajul YouGov trebuie tratat cu precautie / Participarea la vot estimata la peste 80%

Sectiile de vot s-au inchis joi seara in Marea Britanie, la ora 21:00 GMT vineri, 24:00, ora Romaniei) pentru referendumul privind apartenenta Regatului Unit la Uniunea Europeana, transmite Reuters. Un sondaj on-line efectiat in ziua scrutinului cu 5. 000 de oameni de YouGov sugereaza ca partea IN ar avea 52%, potrivit BBC online. Expertii politologi britanici avertizeaza ca sondajul trebuie tratat cu precautie. Primele rezultate partiale urmeaza sa apara in jurul orei 3-4 ora Romaniei. De urmarit in special rezultatele din regiunile Sunderland si Stockport care vor indica tendinta rezultatului final. UPDATE Ora 01:10 Sky News: Miscarea favorabila mentinerii Marii Britanii in Uniunea Europeana are un avans semnificativ, conform proiectiilor realizate de postul Sky News, situatie confirmata de liderul ultranationalist Nigel Farage, favorabil parasirii Blocului comunitar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )