Libnet.ro
UNICEF

23:15

Statele Unite denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, criticand interdictia privind importurile de vinuri din Republica Moldova, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty. continuă pe Hotnews

Statele Unite critica presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova.

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax. Ucraina, Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia si Belarus trebuie sa fie libere sa isi aleaga viitorul. ) Din nefericire, . ) Rusia a exercitat presiuni considerabile asupra tuturor statelor din Parteneriatul Estic pentru a le .

Statele Unite denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, criticand interdictia privind importurile de vinuri din R. Moldova, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

SUA denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, criticand interdictia.

Herman Van Rompuy a reafirmat sustinerea UE pentru integrarea europeana a Republicii Moldova

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, s-a intalnit, vineri, la Bruxelles, cu premierul moldovean Iurie Leanca, ocazie cu care a reafirmat sprijinul UE pentru integrarea Republicii Moldova,.

Premierul Republicii Moldova catre Barroso: romana este limba tarii mele

Pentru ca in Europa nu se merge cu copilarii, Iurie Leanca si-a asumat identitatea romaneasca a Republicii Moldova in fata sefului Europei, Jose Barroso. Luat pe sus de catre presedintele Basescu si de catre premierul Romaniei, Victor Ponta, si dus direct la Bruxelles, Iurie Leanca nu a stiut cum sa reflecte mai bine apartenenta la filonul romanesc, incercand sa profite de bunele legaturi existente intre Barroso si Basescu.

Barroso: Comisia Europeana va propune ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, ca CE va propune ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova, la summitul Parteneriatului Estic, care va aveal loc la Vilnius, la.

Drumul Republicii Moldova spre Vilnius trece prin Bucuresti

Drumul Republicii Moldova spre Bruxelles trece, si la propriu si la figurat, prin Romania. Iurie Leanca, premierul celui de al doilea stat romanesc, va merge la Bruxelles impreuna cu Victor Ponta, si asta dupa ce se va intalni si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Statele Unite adauga doua noi grupari pe lista organizatiilor teroriste

Statele Unite au declarat miercuri ca incepand cu aceasta zi grupurile nigeriene Boko Haram si Ansaru sunt puse pe lista organizatilor teroriste straine, relateaza Le Monde.

Comisia Europeana recomanda ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova

Comisia Europeana va propune la summitul de la Vilnius ridicarea vizelor pentru cetatenii din Republica Moldova, a anuntat vineri presedintele executivului european, Jose Manuel Barroso, intr-o conferinta comuna de presa sustinuta la Bruxelles alaturi de premierii roman si moldovean, Victor Ponta si Iurie Leanca.

Ponta: Romania va acorda sprijin neconditionat Republicii Moldova.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bruxelles, ca statul roman va sprijini total si neconditionat Republica Moldova pe calea integrarii europene. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )