Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au un interes profund pentru dezbaterea privind Brexitul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au un interes profund pentru dezbaterea privind Brexitul

Prezenta Marii Britanii in Uniunea Europeana contribuie la apropierea UE de Statele Unite si amplifica vocea Londrei in lume, a afirmat presedintele american, Barack Obama, intr-un comentariu semnat in editia de vineri a cotidianului britanic Daily Telegraph, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama da asigurari ca Statele Unite si monarhiile din Golf sunt unite pentru distrugerea Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi la Riyadh ca SUA si monarhiile din Golf sunt unite in lupta pentru distrugerea gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP.

Sepp Blatter: Statele Unite isi doresc sa fie un fel de politie globala

Sepp Blatter este nemultumit de atitudinea de Politie a lumii intregi pe care Statele Unite o au cand sunt nemultumite de ceva pe glob, informeaza B1 TV. Fostul presedinte al FIFA este de pa.

Fost ambasador saudit la Washington: Zilele bune de altadata dintre Statele Unite si Arabia Saudita s-au terminat

Zilele bune de altadata ale aliantei istorice dintre Statele Unite si Arabia Saudita s-au terminat, iar relatia dintre cele doua tari trebuie recalibrata, a declarat miercuri un fost sef al serviciilor saudite de informatii si ambasador la Washington, printul Turki bin Faisal Al Saud, in plina vizita sensibila la Riyadh a presedintelui american Barack Obama.

POZA ZILEI. Operatiune dramatica de salvare in Statele Unite

Justin Nelzen, in vesta rosie, impreuna cu alti rezidenti, incearca sa salveze peste 70 de cai dintr-o rezervatie. Ploi torentiale au afectat statul Houston din Statele Unite, mii de persoane au fost evacuate si mai multe autostrazi au fost inchise.

Un reporter din Statele Unite a salvat un sofer de la inec in timpul unei transmisiuni live (VIDEO)

Un reporter din Statele Unite a salvat un sofer de la inec. Ploile torentiale cazute in ultimele zile pe continentul american au provocat inundatii pe mai multe drumuri. Desi autoritatile le-au.

Statele Unite au demarat o ancheta ampla in cazul coruptiei din fotbalul international (VIDEO)

Statele Unite au demarat o ancheta ampla in cazul coruptiei din fotbalul international. Investigatia vizeaza sponsori, promoteri si banci care ar fi facilitat acte de coruptie si se va incheia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )