Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statele Unite mai au patru zile pentru a linisti lumea in ceea ce priveste datoria lor

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite mai au patru zile pentru a linisti lumea in ceea ce priveste datoria lor

Lumea este luni cu ochii pe Washington, unde presedintele Barack Obama si Congresul mai au patru zile pentru a ajunge la un compromis bugetar si pentru a evita pericolul ca SUA sa intre pentru prima data in istorie in incapacitate de plata. Dupa ziua de joi, Trezoreria SUA a avertizat ca nu mai poate acorda imprumuri si ca s-ar putea sa nu mai fie in masura sa asigure toate platile. continuă pe Hotnews

Banca Mondiala: Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa dupa esecul de sambata al responsabililor politici de a ajunge la un acord pentru criza bugetara si plafonul datoriei, informeaza AFP. Suntem acum doar la cinci zile de un moment foarte periculos, a declarat Kim, la inchiderea reuniunii anuale a Bancii Mondiale si Fondului Monetar International la Washington, anunta Agerpres.

Mare sarbatoare pentru musulmani. Marti incepe Kurban Bayramul si tine patru zile

Musulmanii celebreaza incepand de marti, 15 octombrie, una dintre cele mai importante sarbatori religioase din calendarul islamic - Kurban Bayram Sarbatoarea Sacrificiului). Conform Calendarului Islamic Luna Zilhicce, bairamul tine timp de patru zile. Slujba de Kurban Bayram va fi oficiata la ora 8. 03, in lacasurile de cult musulman.

Peste 300 de infractiuni depistate de politisti pe parcursul a patru zile

Peste 300 de suspecti de infractiuni au fost depistati de politisti in urma mai multor actiuni de amploare desfasurate de Politia Romana, pe parcursul a patru zile. De asemenea, politistii au aplicat peste 10. 000 de amenzi contraventionale.

Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Statele Unite au capturat vineri unul din principalii comandanti ai griparii teroriste Tehreek-e-Taliban TTP) din Pakistan, in tipul unei operatiuni militare, a anuntat diplomatia americana, citata de AFP.

VIDEO Cum arata SUA cu patru zile inainte de Apocalipsa financiara

Negocierile care se poarta in Congresul Americii pentru a ridica pragul de indatorare sunt departe de a se fi incheiat. 17 octombrie este data limita pana la care democratii si republicanii pot ajunge la o concluzie intrucat, dupa aceasta data, SUA fie va intra in faliment tehnic, fie va fi lovita de o austeritate severa.

Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor.

Liderul insurgentilor talibani ameninta Statele Unite si Afganistanul

Liderul insurgentilor talibani din Afganistan, mollahul Omar, a avertizat duminica faptul ca semnarea unui acord intre administratia de la Washington si cea de la Kabul pentru mentinerea prezentei militare in Afganistan dupa 2014 ar avea consecinte grave.

G20: tensiuni intre tarile emergente si Statele Unite ale Americii

Comunicatul ministrilor de finante si al directorilor bancilor centrale din G20 a fost lansat vineri, la Washington, in care au fost prezentate discutiile din cadrul reuniunii G20, unde punctul central al discutiilor s-a axat pe situatia bugetara a Statelor Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )