Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite: Un medic si o misionara vindecati de Ebola au fost externati

B1 B1,
Statele Unite: Un medic si o misionara vindecati de Ebola au fost externati

Un medic si o misionara infectati cu virusul Ebola in Liberia si tratati in Statele Unite au fost externati, anunta usatoday. com. Autoritatile medicale au precizat ca este dificil sa fie stabilit rolul pe. continuă pe B1

Un medic si o misionara vindecati de Ebola au fost externati, in Statele Unite

Un medic si o misionara infectati cu virusul Ebola in Liberia si tratati in Statele Unite au fost externati, anunta autoritatile americane, citate de AFP. Autoritatile medicale au precizat ca este dificil.

Medicul american infestat cu Ebola este vindecat si va fi externat astazi

Kent Brantley, doctorul american care s-a infestat cu Ebola in Liberia, unde trata pacienti cu acest virus, s-a vindecat dupa ce a primit un medicament experimental, care nu mai fusese testat pe oameni, Brantley a fost transportat intr-un spital din Atlanta la inceputul lunii august. Actuala epidemie de Ebola este cea mai violenta din istorie si are cel mai mare numar de victime - 1. 350 de morti si 2.

Michael Brown, tanarul de culoare mort in Statele Unite a fost impuscat de sase ori

Unul dintre gloante a intrat in varful craniului, ceea ce sugereaza ca tanarul se aplecase cand a fost impuscat, potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei privata realizata de fostul medic legist al orasului New York.

Statele Unite: Presedintele Obama promite ca asasinii jurnalistului James Foley vor fi gasiti

Obama a promit ca Stele Unite vor face tot posibilul pentru protejarea cetatenilor americani. Autorii acestei crime vor fi adusi in fata justitiei, .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )