Libnet.ro
UNICEF

10:45

Medicul american infestat cu Ebola este vindecat si va fi externat astazi

Adevărul Adevărul,
Medicul american infestat cu Ebola este vindecat si va fi externat astazi

Kent Brantley, doctorul american care s-a infestat cu Ebola in Liberia, unde trata pacienti cu acest virus, s-a vindecat dupa ce a primit un medicament experimental, care nu mai fusese testat pe oameni, Brantley a fost transportat intr-un spital din Atlanta la inceputul lunii august. Actuala epidemie de Ebola este cea mai violenta din istorie si are cel mai mare numar de victime - 1. 350 de morti si 2. continuă pe Adevărul

SUA: Medicul infectat cu Ebola va fi externat joi

Medicul american Kent Brantly, infectat cuEbola in Africa de Vest, va fi externat joi din spitalul universitar Emory dinAtlanta, scrie CNN. Brantly, care a fost tratat cu un medicament experimental numit.

Medicul american diagnosticat cu Ebola va fi externat

Unul dintre americanii care s-a imbolnavit de Ebola in timp ce lucra in Africa de Vest va fi scos din carantina. Medicul a fost tratat cu un medicament experimental care pare sa poata lupta cu febra hemoragica.

Cum s-a raspandit virusul Ebola. Este mortal si implacabil. La cea mai mica eroare, te contamineaza

Virusul Ebola ar fi fost raspandit de o vindecatoare care pretindea ca trateaza febra hemoragica, atragand bolnavi din Guineea vecina, relateaza AFP. Femeia care vindea plante medicinale in Sokoma, un sat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )