Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali

Seful Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) din Statele Unite, Mark Redfield, urmeaza sa semneze, marti, un ordin care va extinde obligativitatea unui test negativ pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali, au declarat surse citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite nu vor mai retine a doua doza in distributia vaccinurilor

Statele Unite vor distribui toate dozele de vaccin Covid-19 disponibile, mai degraba decat sa retina jumatate din doze pentru a respecta termenele pentru a doua injectie, a anuntat marti ministrul sanatatii, potrivit AFP.

Washingtonul impune sanctiuni mai multor ucraineni si entitati din Ucraina, pentru interferenta in alegerile din SUA

Statele Unite au impus luni sanctiuni impotriva unor ucraineni si entitati din Ucraina, acuzandu-i de interferenta in alegerile din Statele Unite si asociere cu un parlamentar urcainean pro-rus implicat in eforturile aliatilor presedintelui Donald Trump de a afla informatii compromitatoare despre presedintele ales Joe Biden si fiul acestuia, Hunter, transmite Reuters.

SUA: Democratii din Camera Reprezentantilor vor cere luni punerea din nou sub acuzare a presedintelui Trump

Democratii din Camera Reprezentantilor intentioneaza sa propuna, luni, articole pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump, au declarat doua surse apropiate situatiei, dupa ce sustinatori ai acestuia au intrat cu forta, miercuri, in Capitoliu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )