Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite nu vor mai retine a doua doza in distributia vaccinurilor

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite nu vor mai retine a doua doza in distributia vaccinurilor

Statele Unite vor distribui toate dozele de vaccin Covid-19 disponibile, mai degraba decat sa retina jumatate din doze pentru a respecta termenele pentru a doua injectie, a anuntat marti ministrul sanatatii, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali

Seful Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) din Statele Unite, Mark Redfield, urmeaza sa semneze, marti, un ordin care va extinde obligativitatea unui test negativ pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali, au declarat surse citate de Reuters.

Premierul Israelului, vaccinat anti-COVID cu a doua doza: Am intrat impreuna in pandemie si vom fi primii din lume care vor iesi din ea

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a primit a doua doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer, alaturi de ministrul Sanatatii, Yuli Edelstein, fiind primii doi israelieni care primesc cea de-a doua doza de.

Benjamin Netanyahu a primit a doua doza de vaccin impotriva COVID-19 VIDEO

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a primit, sambata, a doua doza a vaccinului impotriva coronavirusului. Lui Netanyahu i s-a administrat prima doza la 19 decembrie.

VIDEO Biden a primit a doua doza a vaccinului anti-Covid

Presedintele ales Joe Biden a primit a doua doza de vaccin Covid-19 Pfizer BioNTech in direct, la televizor, la un spital din Delaware, relateaza AFP.

Joe Biden, inoculat cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19

Joe Biden a fost inoculat astazi in direct la televiziune, cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, intr-un spital din Delaware, relateaza presa internationala.

Joe Biden, viitorul presedinte american, primeste astazi a doua doza de vaccin anti-COVID-19

Viitorul presedinteleamerican Joe Biden va primi luni a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, la trei saptamani dupa prima injectie. Ca si prima data, imunizarea se va face in prezenta mass-media,.

Biden va primi a doua doza de vaccin antiCovid

Presedintele ales american Joe Biden va primi luni a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, la trei saptamani dupa prima injectie a carei administrare a fost transmisa in direct la televiziune pentru a incuraja populatia sa faca acelasi lucru, a anuntat echipa sa de tranzitie, citata de France Presse.

O consecinta pozitiva a pandemiei: Emisiile de gaze cu efect de sera din SUA, la cel mai mic nivel dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial - RAPORT

Emisiile de gaze cu efect de sera au scazut cu 10,3% in 2020 in Statele Unite, cea mai mare scadere inregistrata dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, in conditiile in care pandemia de coronavirus a incetinit economia, potrivit Reuters, care citeaza un raport publicat marti de analistii americani.

Iohannis spune ca nu vor mai fi ordonante de urgenta in domeniul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca in viitor nu vor mai exista ordonante de urgenta in domeniul justitiei, cel mai recent act normativ de acest gen fiind ultimul.

Persoanele care se vaccineaza impotriva noului coronavirus nu vor mai sta in carantina daca intra in contact cu un bolnav

Persoanele care se vaccineaza impotriva SARS-CoV-2 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, a anuntat Adriana Pistol, directoarea Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )