Libnet.ro
UNICEF

21:15

Statele Unite vor efectua prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor efectua prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii

Departamentul de Justitie al Statelor Unite a anuntat vineri ca a programat prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii. Lisa Montgomery, condamnata pentru o crima din 2004, va fi executata pe 8 decembrie, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Guvernul american va executa prima femeie din ultimii 70 de ani. Ce crima a comis aceasta

Departamentul de Justitie din Statele Unite ale Americiia anuntat, in cursul zilei de vineri, ca a programat prima executie a unei femei din ultimele 7 decenii. Lisa Montgomery a fost condamnata pentru o.

Ministrul Bogdan Aurescu, vizita in Statele Unite. Programul Visa Waiver, pe agenda discutiilor cu secretarul de stat Michael Pompeo

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua, in perioada 19-20 octombrie, o vizita in Statele Unite ale Americii, la invitatia omologului sau american. in cadrul acesteia, Aurescu va avea, la Washington D.

Statele Unite cer Coreei de Sud sa nu utilizeze tehnologii de la firme chinezesti

Statele Unite au cerut Coreei de Sud sa nu foloseasca produse fabricate de firme de tehnologie chineze precum Huawei, scrie world. kbs. co. kr. Coreea de Sud a raspuns ca nu poate interfera cu utilizarea anumitor marci de catre companiile private, dar Seul si Washington vor continua discutiile pentru a linisti preocuparile de securitate cu privire la tehnologia 5G.

COMISIA EUROPEANA: Toate statele membre vor avea acces concomitent la vaccinurile anti-Covid

Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei, anunta Comisia Europeana, conform G4media.

COMISIA EUROPEANA: Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei

Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat.

IPhone 12 va suporta cea mai rapida versiune de 5G doar in Statele Unite

IPhone-urile vandute in Romania si in orice alta tara in afara Statelor Unite nu vor beneficia de cele mai mari viteze de 5G nici daca acestea pot fi atinse in cadrul retelelor locale, coform news. ro.

Comisia Europeana: Toate statele membre vor avea acces concomitent la vaccinurile anti-Covid. Prioritatea vaccinarii - personalul medical, batranii, persoanele bolnave si angajatii care asigura serviciile esentiale

Comisia Europeana a anuntat, joi,intr-un comunicat de presaca toate statele membre ale Uniunii Europene UE) vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )