Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Bogdan Aurescu, vizita in Statele Unite. Programul Visa Waiver, pe agenda discutiilor cu secretarul de stat Michael Pompeo

B1 B1,
Ministrul Bogdan Aurescu, vizita in Statele Unite. Programul Visa Waiver, pe agenda discutiilor cu secretarul de stat Michael Pompeo

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua, in perioada 19-20 octombrie, o vizita in Statele Unite ale Americii, la invitatia omologului sau american. in cadrul acesteia, Aurescu va avea, la Washington D. continuă pe B1

Vizita ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu in Statele Unite ale Americii

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va avea luni, 19 octombrie 2020, la Washington D. , con.

Vizita ministrului Afacerilor Externe Bogdan Aurescu in SUA: Luni sunt programate consultari politice cu secretarul de stat al SUA Mike Pompeo

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu face o vizita in Statele Unite ale Americii, luni avand programate consultari politice cu secretarul de stat al SUA Mike Pompeo, inclusiv pe tema admiterii Romaniei in Programul Visa Waiver.

Bogdan Aurescu se intalneste cu Pompeo, luni, la Washington

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va avea luni, la Washington, consultari politice cu secretarul de stat american Mike Pompeo, in cadrul vizitei pe care o va face in Statele Unite, in perioada 19-20 octombrie, la invitatia omologului sau american. Potrivit Ministerului roman de Externe, discutiile vor viza cooperarea bilaterala in domeniul politic, militar, energetic si economic, inclusiv proiectele strategice prioritare de interconectare promovate de Romania in cadrul Initiativei celor Trei Mari.

BOGDAN AURESCU: Nu poate exista pace, democratie, securitate intr-o lume dominata de dezinformare

Nu poate exista pace, democratie, securitate intr-o lume dominata de dezinformare, a declarat, astazi, ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, in deschiderea conferintei virtuale Safeguarding Democracy and Preventing Malign Foreign Influence Protejarea democratiei si prevenirea influentei externe maligne, organizata in marja Presedintiei romane a Comunitatii Democratiilor Community of Democracies).

Bogdan Aurescu a participat la sesiunea de inchidere a celei de-a 9-a editii a Bucharest Forum

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat vineri, 16 octombrie, in calitate de keynot.

Statele Unite cer Coreei de Sud sa nu utilizeze tehnologii de la firme chinezesti

Statele Unite au cerut Coreei de Sud sa nu foloseasca produse fabricate de firme de tehnologie chineze precum Huawei, scrie world. kbs. co. kr. Coreea de Sud a raspuns ca nu poate interfera cu utilizarea anumitor marci de catre companiile private, dar Seul si Washington vor continua discutiile pentru a linisti preocuparile de securitate cu privire la tehnologia 5G.

Statele Unite vor efectua prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii

Departamentul de Justitie al Statelor Unite a anuntat vineri ca a programat prima executie federala a unei femei din ultimele sapte decenii. Lisa Montgomery, condamnata pentru o crima din 2004, va fi executata pe 8 decembrie, transmite Reuters.

IPhone 12 va suporta cea mai rapida versiune de 5G doar in Statele Unite

IPhone-urile vandute in Romania si in orice alta tara in afara Statelor Unite nu vor beneficia de cele mai mari viteze de 5G nici daca acestea pot fi atinse in cadrul retelelor locale, coform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )