Libnet.ro
UNICEF

05:30

Statele Unite vor sa renunte la inchisorile private la nivel federal, anunta Departamentul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor sa renunte la inchisorile private la nivel federal, anunta Departamentul Justitiei

Departamentul american al Justitiei a anuntat joi ca vrea ca statul federal sa nu mai foloseasca inchisori private, o decizie care se va traduce prin nereinnoirea contractelor semnate cu firme care administreaza inchisori atunci cand aceste contracte vor expira, relateaza Le Monde. continuă pe Adevărul

Statele Unite renunta la inchisorile private

Departamentul american al Justitiei a anuntat joi intentia de a renunta la inchisorile private, dupa ce s-a stabilit ca aceste centre corectionale sunt mai putin eficiente decat cele de stat,.

PricewaterhouseCoopers lupta pentru supravietuire intr-un proces din Statele Unite

Au fost odata cinci mari companii internationale de audit, consultanta fiscala si contabila. Arthur Andersen a disparut in 2002, dupa ce a fost condamnata pentru implicarea in frauda pusa la cale de compania Enron. De atunci au ramas patru giganti pe aceasta piata, PricewaterhouseCoopers PwC), Deloitte Touche Tohmatsu, Ernst and Young si KPMG, iar unii dintre cei mai mari clienti ai lor sunt institutiile financiare. Bloomberg si Financial Times au scris recent ca PricewaterhouseCoopers a fost chemata in judecata pentru ca nu a detectat un caz de frauda care a condus la colapsul unei banci in timpul crizei financiare globale. FT apreciaza ca procesul din Statele Unite poate aduce mai multe firme de audit in bataia focului.

EurActiv: Statele Unite au inceput sa mute arsenalul nuclear din Turcia in Romania. Partea romana neaga

EurActiv. com sustine citand surse independente ca Statele Unite au inceput transferul focoaselor nucleare stationate pe teritoriul turc in Romania, in contextul escaladarii tensiunilor dintre Washigton si Ankara in urma loviturii de stat esuate din noaptea de 15-16 iulie. insa, Ministerul de Externe a negat faptul ca teritoriul roman a devenit noua gazda a armelor nucleare americane.

EurActiv.com: Statele Unite muta arsenalul nuclear din Turcia in Romania, partea romana neaga

Statele Unite au inceput transferul focoaselor nucleare stationate pe teritoriul turc in Romania, in contextul escaladarii tensiunilor dintre Washigton si Ankara in urma loviturii de stat esuate din noaptea de 15-16 iulie. Insa, Ministerul de Externe a.

Luptatori ai Statului Islamic din Siria s-au predat pentru prima data rebelilor sustinuti de Statele Unite, care i-au lasat sa se retraga

Fortele rebele sustinute de Statele Unite din Siria au avut parte de un moment inedit in cadrul unei operatiuni dirijate de armata americana, provocand predarea a peste 100 de luptatori ai Statului Islamic din orasul Manbij. Jihadistii au fost lasati ulterior sa se retraga, pentru a asigura securitatea civililor pe care acestia ii tineau ostatici, relateaza USA Today.

Prietenie mare intre Statele Unite si Rusia: Fiica lui Trump si iubita lui Putin, vacanta impreuna in statiunea croata Dubrovnik (FOTO)

Prietenie mare intre Statele Unite si Rusia. intre fiica lui Donald Trump si iubita lui Vladimit Putin mai bine zis. Cum Trump si-a exprimat de mai multe ori admiratia pentru presedintele rus, iata.

Ministrul rus al Apararii evoca o posibila cooperare militara intre Rusia si Statele Unite la Alep

Rusia si Statele Unite sunt pe cale sa inceapa o operatiune militara comuna contra unor grupari rebele din Alep, relateaza agentia de presa RIA Novosti, care il citeaza pe ministrul rus al Apararii Serghei Soigu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )