Libnet.ro
UNICEF

08:45

Statele Unite vor trimite 12 avioane F-16 in Polonia

Antena3 Antena3,
Statele Unite vor trimite 12 avioane F-16 in Polonia

Statele Unite vor trimite in Polonia 12 avioane de lupta F-16 pana joi, a anuntat duminica Ministerul polonez al Apararii. intr-o convorbire telefonica, ministrul american al apararii Chuck Hagel si. continuă pe Antena3

SUA vor trimite 12 avioane F-16 in Polonia

Statele Unite vor trimite in Polonia 12 avioane de lupta F-16 pana joi, a anuntat duminica Ministerul polonez al Apararii, citat de AFP.

Statele Unite trimit 12 avioane de tip F-16 in Polonia, pentru un exercitiu militar

Statele Unite au decis trimiterea a 12 avioane de vanatoare de tip F-16 in Polonia, pentru un exercitiu militar, anunta presa poloneza, citata de BBC. Ministerul polonez al Apararii a.

Harta grupurilor rasiale active din Statele Unite

Alegerea unui presedinte american de culoare, in persoana lui Barack Obama, a deschis in Statele Unite problema spinoasa a grupurilor rasiale. Desi aproape toata lumea considera ca acest moment istoric va crea o diminuare a numarului de grupuri extremiste din SUA, realitatea este una diferita. in prezent, exista peste 930 de organizatii rasiale active in Statele Unite ale Americii.

Michael Jackson, subiectul unui nou scandal de paternitate in Statele Unite

Michael Jackson, decedat in 2009, la varsta de 50 de ani, este subiectul unui nou scandal de parternitate in Statele Unite, dupa ce un muzician relativ necunoscut a declarat ca este fiul biologic al megastarului si.

SUA trimit in Polonia 12 avione de lupta F-16 si 300 de militari

SUA trimi 12 avioane de lupta F-16 in Polonia pentru un exercitiu de antrenament, anunta joi mass-media poloneza, citata de Reuters. Ministrul polonez pentru Aparare a confirmat faptul ca SUA vor trimite saptamana viitoare cele 12 avioane de lupta, precizand ca vor sosi in Polonia, concomitent, 300 de militari americani.

Gratiatii celebri ai Statelor Unite ale Americii: ce cazuri au ramas in istorie

Multi oameni se uita la Statele Unite ale Americii ca la mediul cu cea mai buna democratie si e interesant de vazut ce abordare au avut de-a lungul timpului in privinta gratierilor.

Statele Unite, la inceputul unui nou ciclu economic

Pe parcursul ultimilor sapte ani economia Statelor Unite ale Americii a traversat un amplu proces de restructurare in urma incidentei valurilor Marii Recesiuni, sectorul privat american s-a restructurat in perioada 2007-2010, in timp ce sectorul public s-a ajustat in intervalul 2011-2013, astfel economia SUA parand sa fie la inceputul unui nou ciclu economic, conform unei analize semnate de Andrei Radulescu Senior Investment Analyst la SSIF Broker) si trimise astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )