Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Antena3 Antena3,
Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o sc. continuă pe Antena3

Prima declaratie a lui Brad Pitt dupa ce Angelina Jolie a intentat divort: Sunt extrem de trist

Actorul american Brad Pitt 52 de ani) a facut primele declaratii dupa ce sotia sa, actrita americana Angelina Jolie 41 de ani), a depus actele de divort. Starul a precizat ca toata atentia lui se indreapta catre binele celor sase copii.

Raspunsul lui Brad Pitt, dupa ce Angelina Jolie i-a cerut divortul: Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People, in care a spus ca este foarte trist si ca in aceste momente, conteaza doar binele copiilor.

Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. Actrita il acuza de consum de droguri si de faptul ca are un comportament violent fata de copii

Actrita americana Angelina Jolie a depus actele prin care solicita divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt, dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna. Printre motivele pentru care actrita ii cere divortul ar fi faptul ca Brad Pitt a inceput sa consume marijuana din ce in ce mai des, sa bea si sa fie predispus la violenta, scrie site-ul TMZ.

Vestea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, subiect de amuzament pe retelele de socializare: Utilizatorii au distribuit imagini cu Jennifer Aniston cu diverse mesaje comice (FOTO)

Angelie Jolie a depus actele pentru divortul de Brad Pitt dupa 2 ani de casnicie. Acest anunt a facut deliciul utilizatorilor retelelor de socializare. Desi unii s-au aratat tristi de aceasta veste.

Angelina Jolie vrea sa fie libera. Actrita a cerut sa divorteze de Brad Pitt

Actrita americana Angelina Jolie i-a cerut divortul sotului sau Brad Pitt dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna.

Suma fabuloasa pe care o au de impartit la divort Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie a intentat proces de divort de Brad Pitt, potrivit TMZ. com. Motivul divortului ar fi diferente ireconciliabile. Se pare ca procedura de divort ar fi fost inceputa luni. Angelia Jolie vrea.

Brad Pitt, trist si furios dupa ce Angelina a intentat divortul!

Brad Pitt este trist din cauza deciziei pe care a luat-o Angelina Jolie, insa in egala masura este furios pentru ca aceasta a hotarat sa transforme divortul intr-un urias scandal mediatic. Brad este de parere ca Angelina a declansat iadul asupra lor si asupra copiilor.

Brad Pitt, un tata nepotrivit si un sot violent! Acesta sunt motivele pentru care Angelina a intentat divortul!

Angelina Jolie a introdus luni actele de divort la o instanta din Los Angeles, mentionand ca principala cauza divergente ireconciliabile. Celebra actrita il acuza pe Pitt ca este un tata iresponsabil, dependent de marijuana si alcool, dar si un sot violent.

Reactia geniala a muzeului Madame Tussauds, dupa anuntul referitor la divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Muzeul Madame Tussauds din Londra a reactiont rapid dupa anuntul de divort intre Angelina Jolie si Brad Pitt. in urma anuntului facut ieri, am luat decizia sa separam cele doua figurine,.

Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Realizatorii filmului Allied au lansat un nou trailer pentru productie, la scurt timp dupa divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce i-a infuriat pe fani? Faptul ca in clip apare si Marion Cotillard, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui Pitt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )