Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statul din Europa care a fost cu un picior in groapa, iar acum are cele mai profitabile actiuni din LUME

Antena3 Antena3,
Statul din Europa care a fost cu un picior in groapa, iar acum are cele mai profitabile actiuni din LUME

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume,. continuă pe Antena3

A MURIT primul premier necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki.

Polonezul Tadeusz Mazowiecki, primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, a murit, luni, la Varsovia, la varsta de 86 de ani, transmite Mediafax. A fost unul dintre parintii libertatii si independentei poloneze, dupa 50 de ani de comunism, a declarat pentru postul de radio TOK FM ministrul de Externe Radoslaw Sikorski. Tadeusz Mazowiecki s-a nascut la 18 aprilie 1927 si a fost un scriitor, ziarist, filantrop si om politic de orientare crestin-democrata din Polonia. Mazowiecki a fost .

A fost unul dintre parintii libertatii poloneze. A murit primul premier necomunist din Europa de Est

Primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki, a murit luni la Varsovia, la varsta de 86 de ani, relateaza AFP. A fost unul dintre parintii libertatii si independentei.

Fluctuatii pe pietele din Europa si SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri. Castiguri au fost consemnate in sectorul petrolier si cel auto, iar pierderi in cel al telecomunicatiilor.

Oscilatii pe bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, in conditiile in care unele companii au raportat rezultate dezamagitoare, iar altele - peste asteptari.

Bancile grecesti cu greu vor putea scapa de subsidiarele neprofitabile din Europa de Sud-Est

Bancile elene ar putea avea dificultati sa valorifice subsidiarele din Europa de Sud-Est, chiar daca au convenit de principiu cu troica creditorilor internationali ai Greciei sa-si reduca prezenta in regiune prin vanzarea de operatiuni, au declarat.

A murit primul premier necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki

Polonezul Tadeusz Mazowiecki, primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, a decedat luni la Varsovia, la varsta de 86 de ani, a anuntat de presa catolica KAI, citata de AFP.

Mireasa din Cluj care a MURIT in noaptea nuntii ei va trai prin alte doua persoane. Organele ei au SALVAT vieti

Rinichii femeii de 42 de ani, din judetul Cluj, care a murit in noaptea nuntii intr-un accident de masina vor salva vietile altor doi oameni. in schimb, pacienta din Bucuresti care a primit ficatul femeii.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din Europa

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Clientii bancii din Pitesti care au ramas fara banii din casetele de valori nu vor fi despagubiti

Ion Sanimir, reprezentantul bancii din Pitesti, de unde au disparut mai multe bani aflati in cutia de valori, a declarat, marti, ca, cel mai probabil, clientii nu vor fi despagubiti si ca nu exista date care.

Alerte in farmacii: Anticonceptionalele, controlate in urma decesului tinerei din Arad care era la cura de slabire

Verificari din nou pe piata medicamentelor! Reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului ANM)atrag atentia ca decesul tinerei de 27 de ani de la Arad, care a luat pastile de slabile de slabit,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )