Libnet.ro
UNICEF

11:15

Statul Islamic si-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspetilor sunt decapitarile si uciderea cu pietre

Antena3 Antena3,
Statul Islamic si-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspetilor sunt decapitarile si uciderea cu pietre

Extremistii musulmani au inaugurat un hotel de cinci stele in orasul irakian, Mosul, fieful Statului Islamic. Hotelul Ninawa pune la dispozitia oaspetilor 263 de camere de lux, o piscina ultramoderna, terenuri de. continuă pe Antena3

Statul Islamic si-a deschis hotel de lux in Irak

Gruparea terorista autointitulata Stat Islamic SI) si-ar fi deschis propriul hotel de lux in Mosul, al doilea oras ca importanta din Irak, cladirea fiind dedicata adeptilor SI care viziteaza localitatea, potrivit imaginilor propagandistice difuzate pe internet prin intermediul retelelor de socializare, de pe conturi asociate SI.

Gruparea terorista Stat Islamic si-a deschis hotel de lux, cu 262 de camere, in Mosul (FOTO)

Gruparea terorista de stanga Stat Islamic SI) si-a deschis un hotel de lux in Mosul, care are 262 de camere, cladirea fiind dedicata adeptilor SI care viziteaza localitatea, potrivit independent. co. uk.

Statul Islamic revendica atacul de la expozitia de caricaturi cu Mahomed din SUA

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a revendicat marti, intr-un buletin de stiri difuzat pe postul sau de radio al-Bayan, atacul comis duminica la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed, la Garland, in Texas, relateaza BBC News online.

Cum rezista Statul Islamic atacurilor americane: Gruparea are dotari militare impresionante

Statul Islamic dispune de dotari militare impresionante: tancuri, avioane de lupta si chiar vehicule militare Humvee de productie americana, potrivit Daily Extress. Mare parte a echipamentului militar a fost furat.

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din Texas

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat marti, atacul de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland, scrie Agerpres. Doi soldati ai califatului au comis atacul.

Transmitem Americii ca ceea ce urmeaza va fi mai mare si mai amar. Statul Islamic revendica atacul de la expozitia de caricaturi din Texas

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat marti, la postul sau de radio, atacul de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland Texas, sudul SUA). Anuntul a fost.

UPDATE. Atac armat la o expozitie de caricaturi cu Mahomed, la Dallas. Doi barbati, impuscati de politie. Atacul, revendicat de Statul Islamic

UPDATE: Un barbat ce s-a prezentat sub numele de Abu Hussain AlBritani sustine ca doi dintre fratii nostri au deschis focul impotriva expozitiei cu profetul Mahomed in Texas, potrivit Agerpres.

Gruparea Statul Islamic sustine ca are zeci de soldati antrenati in 15 state americane

Un presupus jihadist american a postat online o amenintare in care afirma ca atacul de duminica, la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed, din Texas, a fost organizat de gruparea Stat Islamic, care are zeci de soldati antrenati pozitionati in 15 state, asteptand ordine pentru noi actiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )