Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua - ASA Targu Mures: Cine arbitreaza meciul sezonului. Muresenii, in pericol

România Liberă România Liberă,
Steaua - ASA Targu Mures: Cine arbitreaza meciul sezonului. Muresenii, in pericol

Partida dintre Steaua si ASA Targu Mures, care va avea loc pe Arena Nationala, miercuri, de la ora 21. 30, in cadrul etapei a 29-a Ligii I, va fi arbitrata de George Gaman. continuă pe România Liberă

Steaua ASA Tg. Mures, miercuri, ora 21.30, DigiSport 1, Look TV: un meci cat un campionat. Muresenii, fata in fata cu istoria

000 de spectatori sunt asteptati miercuri seara pe Arena Nationala, pentru un meci intre Steaua si Targu Mures care poate decide directia titlului.

Ciobotariu e convins ca ASA Targu-Mures poate castiga primul sau titlu din istorie

Antrenorul celor de la ASA Targu-Mures, Liviu Ciobotariu, crede ca partida pe care echipa sa o va disputa, miercuri, impotriva Stelei, nu va fi decisiva pentru aflarea viitoarei castigatoare a campionatului.

Liga I rezultate etapa a 27-a: Victorii pentru Steaua si Targu Mures

Etapa a 27-a a Ligii I duce mai departe lupta stransa pentru titlu, respectiv cea pentru salvarea de la retrogradare. ASA continua sa terorizeze Steaua si dupa aceasta etapa.

Liga I rezultate etapa a 28-a: Victorii pentru Steaua si Targu Mures

Etapa a 28-a a Ligii I duce mai departe lupta stransa pentru titlu, respectiv cea pentru salvarea de la retrogradare. ASA continua sa terorizeze Steaua si dupa aceasta etapa.

S-a stabilit arbitrul derby-ului Steaua-ASA Tg.Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis arbitrul care va oficia la centrul miercuri seara, in meciul dintre Steaua si ASA Tg. Mures, practic derby-ul pentru titlul de campioana.

Liga I: Programul etapei a 29-a. Steaua - Targu Mures, cap de afis

Liga I continua cu etapa a 29-a, una in care Steaua si ASA Targu Mures disputa un meci important in lupta pentru titlu. Seria de meciuri va fi deschisa, marti, cu CFR Cluj si Concordia Chiajna.

Delir la Targu-Mures dupa victoria cu Pandurii, scor 2-1: Campionii! Campionii!. ASA, lider temporar

ASA Targu-Mures a castigat cu 2-1 partida cu Pandurii din etapa a 28-a a Ligii I si a mutat presiunea pe merii Stelei. Cele doua echipe se vor intalni in meci direct.

ASA Tg. Mures poate intra in istoria fotbalului. Doar sase nou- promovate au reusit sa castige titlul in primul an

Steaua - ASA Tg. Mures este derbyul campionatului si poate decide maine seara noua campioana a Romaniei, chiar daca mai sunt de jucat cateva etape.

E bucurie mare la Gradina Zoologica din Targu Mures! Cinci pui de leu au venit pe lume

E bucurie mare la Gradina Zoologica din Targu Mures, unde cinci pui de leu au venit pe lume si isi asteapta vizitatorii. Puii de doar patru saptamani au fost nascuti de doua leoaice si vor putea fi.

U Cluj - Steaua, 0-3 si stelistii revin pe prima pozitie a Ligii 1

Steaua revine pe prima pozitie a Ligii 1 dupa ce a invins la scor de neprezentare Universitatea Cluj, echipa pe care o va intalni si in finala Cupei Romaniei. ASA Targu Mures o inlocuise pe Steaua in fruntea clasamentului dupa ce a castigat cu 2-1 partida disputata in compania echipei Pandurii Targu Jiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )