Libnet.ro
UNICEF

05:30

Steaua, calificare spectaculoasa in playoff-ul Champions League

Online Sport Online Sport,
Steaua, calificare spectaculoasa in playoff-ul Champions League

Obligata sa castige in returul cu Viktoria Plzen, Steaua si-a dat masura valorii si a castigat cu un categoric 4-1, la capatul unui meci abordat cu inteligenta si curaj. continuă pe Online Sport

Prima uriasa pentru jucatorii FCSB pentru calificarea in playoff-ul Champions League

FCSB este obligata sa castige returul cu Viktoria Plzen pentru a ajunge in faza playoff a Champions League, iar pentru a-si motiva jucatorii patronul Gigi Becali le-a facut o vizita in care le-a promis o prima substantiala.

Programul meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos programul celor 14 meciuri care se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Rezultatele meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos rezultatele celor 14 meciuri care s-au disputat, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Champions League, preliminarii: APOEL Nicosia vs FC Viitorul; Viktoria Plzen vs FCSB

FC Viitorul, campioana Romaniei, si FCSB vor disputa miercuri meciurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. De partea cealalta, FCSB va sustine un meci de totul sau nimic, dupa ce a obtinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, in prima mansa a turului trei preliminar al competitiei, scor 2-2 cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei.

Cote pariuri pe meciurile de miercuri din Champions League

Accesati aceasta pagina pentru cotele la pariuri ale partidelor programate, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Se joaca pe bani multi. Cat vor incasa Viitorul si FCSB printr-o eventuala calificare in playoff

Dincolo de miza sportiva, pentru cluburile Viitorul Constanta si FCSB calificarile in playoff-ul Champions League ar echivala cu asigurarea bugetului pentru intreg sezonul competitional.

Asa am trait Viktoria Plzen - Steaua 1-4

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante faze ale meciului Viktoria Plzen - Steaua din turul 3 preliminar al Champions League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )