Libnet.ro
UNICEF

07:30

Steaua castiga un meci de cosmar in Baia Mare

Online Sport Online Sport,
Steaua castiga un meci de cosmar in Baia Mare

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, gratie unei victorii obtinute la penaltyuri, joi seara, pe terenul celor de la Baia Mare. Un gazon oribil a dus la un meci greu. Steaua s-a lovit de o echipa a gazdelor care a tras pana la final, de parca juca ultimul meci din palmares. Cele 90 de minute s-au incheiat 1-1, s-au jucat cele doua reprize de prelungiri in careBaia Mare a avut o bara. Steaua si-a aratat clasa la penaltyuri, acolo unde nu aratat nimic si a castigat cu 4-1, in timp ce gazdele au marcat doar o data din trei executii. continuă pe Online Sport

Cupa Romaniei: Baia Mare a dat totul cu Steaua in fata unui stadion arhiplin, dar a pierdut la lovituri de departajare

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a trecut de FC Baia mare, echipa din esalonul secund. Dupa 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. Steaua s+a impus cu 4-1 la lovituri de departajare.

Operatia laparoscopica la copii - premiera la Spitalul Judetean din Baia Mare

Un baietel internat cu pancreatita acuta se va putea recupera integral dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale laparoscopice, realizata in premiera la Siptalul Judetean din Baia Mare. Opratia a fost realizata de medicul Viorel Demian.

UPDATE. Cupa Romaniei Optimi: Baia Mare - Steaua, meciul serii de miercuri. Vezi programul si rezultatele

Cupa Romaniei continua cu optimile de finala, care au loc intre 27-29 octombrie, aceasta faza debutand cu meciul dintre FC Brasov - Astra Giurgiu. Dinamo va evolua miercuri, iar Steaua joi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )