Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a facut Buf: analiza lui Gigi Becali dupa ce echipa sa a fost dominata de o formatie de liga a doua

Adevărul Adevărul,
Steaua a facut Buf: analiza lui Gigi Becali dupa ce echipa sa a fost dominata de o formatie de liga a doua

FC Zurich, liderul esalonului secund din Elvetia, cu fotbalisti cu nume simpatici precum Buf si Yapi, a fost multe peste vicecampioana Romaniei pe Arena Nationala. continuă pe Adevărul

Steaua - Gaz Metan Medias, 0-1. Gigi Becali, dupa infrangere: Fotbalul se face cu munca!

In meciul de duminica seara, Steaua a pierdut acasa cu 0-1 cu Gaz Metan Medias, desi ros-albastrii au avut sansa golului din penalty, dupa un fault facut de Cretu asupra lui Adi Popa. Gabi Balint a.

Gigi Becali da afara doi jucatori: Nu vor mai juca niciodata la Steaua!

Gigi Becali a rabufnit la finalul meciului pierdut de Steaua, 0-1 cu Gaz Metan Medias. Acesta i-a transmis lui Bogdan Mitrea ca nu va mai juca niciodata la Steaua si considera ca Golubovici nu se ridica la.

Gigi Becali, optimist inaintea meciului cu Zurich. Cum l-a impresionat Golubovic

Gigi Becali a intrat optimist pe Arena Nationala cu un sfert de ora inaintea startului partidei Steaua-FC Zurich. Acesta a comentat inovatia pregatita de Laurentiu Reghecampf pe postul de fundas dreapta si spune ca ii acorda in continuare credit lui Bojan Golubovic fiind impresionat de acesta.

Gigi Becali, despre dosarul penal al IPS Teodosie: Am vorbit cu Preasfintia Sa aseara si i-am spus daca ai nevoie iti platesc prejudiciul (VIDEO)

Gigi Becali a precizat in emisiunea Talk B1 ca a vorbit dupa IPS Teodosie dupa ce acesta a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de coruptie si s-a oferit sa plateasca el prejudiciul.

Gigi Becali se apuca de vindecat cancerul: Voi face un spital pe medicina integrativa, alte metode decat radioterapie si chimioterapie, sunt niste metode ozonoterapie si ceva termic, hipotermie... hipertermie (VIDEO)

Gigi Becali vrea sa faca ceea ce nu au reusit autoritatile. Finantatorul Stelei a anuntat ca va investi 100 de milioane de euro pentru constuctia unui spital in Pipera. Becali a intervenit telefonic.

Ce planuieste Gigi Becali sa construiasca cu 100 de milioane de euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, planuieste sa construiasca cel mai mare spital din Romania, in Pipera, in urma unei investitii de 100 de milioane de euro, scrie.

Interviu incendiar cu Adrian Mititelu: Gigi Becali e un om prost, un incult!

Adrian Mititelu a raspuns fara perdea intrebarilor Gazetei si a oferit un interviu spectaculos pentru cititorii ziarului! Mititelu l-a atacat dur pe Gigi Becali: E un om prost, un incult, nu a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )