Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a invins CFR Cluj dupa o dominare categorica

Online Sport Online Sport,
Steaua a invins CFR Cluj dupa o dominare categorica

Derby-ul etapei a 11-a dintre Steaua si CFR Cluj a fost castigat de o maniera categorica de formatia bucuresteana. Steaua a dominat in permanenta, a construit atac dupa atac, a avut initiativa in fata unei echipe care s-a aparat mare parte din timp si in cele din urma Raul Rusescu a marcat unicul gol in fata celor 35. 750 de spectatori prezenti pe Arena Nationala. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Steaua Bucuresti - CFR Cluj 0 - 0

Steaua Bucuresti intalneste astazi echipa CFR Cluj intr-un meci in care orgoliile sunt mari. CFR incearca sa ramana in lupta pentru titlu in timp ce Steaua incearca sa pastreze sirul de rezultate pozitive din ultima perioada. Steaua si CFR sunt ultimele reprezentate ale Romaniei ramase in acest sezon in Cupele Europene. Meciul se disputa pe National Arena din Bucuresti. HotNews. ro transmite LIVE TEXT meciul.

LIVE TEXT. Steaua - CFR Cluj, de la ora 20.30. ...

Meciul Steaua Bucuresti - CFR Cluj, care se va disputa duminica seara la 20. 30 pe Arena Nationala, transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. ro, este unul foarte important in lupta pentru titlu. Distanta dintre Steaua si CFR este acum de 9 puncte 25, fata de 16). Echipele probabile la STEAUA - CFR CLUJ: STEAUA: Tatarusanu - Martinovici, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolici CFR CLUJ: Felgueiras - I. Pinto, Cadu, Maftei, Camora - .

LIVE TEXT. Steaua - CFR Cluj, 1-0. FINALUL MECIULUI. ...

Echipa Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 0-0), formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a XI-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Rusescu, in minutul 75. STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ 1-0 SCOR FINAL FINALUL MECIULUI Minutul 90+3: Adi Popa faultat de BastosMinutul 90+2: Pintilii vede cartonas galben dupa un fault la Rui Pedro Minutul 90+2: Sansa ratata de CFR Cluj. Mingea trimisa cu capul este respinsa de Tatarusanu. Steaua pleaca pe .

Liga I: Steaua - CFR Cluj, 1-0

Steaua Bucuresti a invins, duminica, formatia CFR Cluj, cu scorul de 1-0 0-0), intr-un meci disputat pe Arena Nationala, informeaza Medifax. Unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Rusescu, in.

Steaua Bucuresti - CFR Cluj, scor 1-0, in Liga I. Vezi ce a declarat Becali

Echipa Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 0-0), formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a XI-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Rusescu, in minutul 75.

LIVE TEXT. Steaua - CFR Cluj, 0-0. RUSESCU RATEAZA INCREDIBIL. MINUTUL SI OCAZIA LA STEAUA.

Minutul 68: Schimbare la CFR CLUJ A intrat Kapetanos in locul lui BjelanovicMinutul 64: Replica CFR-ului prin Bastos, dar Szukala il blocheaza la marginea careului! Minutul 61: Pintilii suteaza de la marginea careului, Felgueiras trimite in corner! Minutul 60: RATARE INCREDIBILA PENTRU RUSESC DIN FATA PORTII. Rusescu trage in PORTAR DE LA 2 METRI Minutul 58: Nikolic da cu capul peste poarta. Minutul 58: Corner pentru Steaua Minutul 55: Luis Alberto suteaza de la 20 de metri, mult peste .

Steaua - CFR Cluj, LIVE de la ora 20:30 (echipele probabile)

Iata echipele probabile de la partida Steaua - CFR Cluj, care se joaca astazi in direct pe onlinesport. ro de la ora 20:30.

Reghecampf face sase schimbari cu CFR Cluj

Laurentiu Reghecampf va opera mai multe modificari importante in echipa de start pe care o va alinia in derbiul cu CFR Cluj de duminica.

Statistica UEFA o face zob pe CFR Cluj

CFR Cluj a obtinut o victorie in primele doua meciuri din Liga Campionilor, insa statistica realizata de UEFA trebuie sa le dea semne mari de ingrijorare baietilor lui Ioan Andone.

LIVE TEXT. Steaua - CFR Cluj. Situatii periculoase pentru CFR. ...

Minutul 28: Faza periculoasa dupa o centrare a lui Chipciu la Adi Popa. Popa trimite mingea in tribune Minutul 27: Latovlevici incearca o lovitura de la 20 de metri dar balonul nu-si atinge tintaMinutul 24: Szukala a trimis o centrare in fata portii clujene dar Felguerias iese si salveaza balonul Minutul 24: Chipciu faultat dur de Muresan in incercarea de ajunge in careul clujenilorMinutul 22: Adi Popa a incercat un sut cu stangul, cu spitul, chiar in fata portii dar balonul ajunge in aut .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )