Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a invins echipa FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei.

România Liberă România Liberă,
Steaua a invins echipa FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei.

Echipa Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-1), formatia FCM Targu Mures, din Liga a II-a, in 16-imile competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de M. Costea 13 penalti), 50, Nikolici 48. Pentru FCM Targu Mures a inscris Dalbea, in minutul 40. In minutul 31, Steaua a ramas in inferioritate numerica, fiind eliminat Gardos dupa ce a primit al doilea cartonas . continuă pe România Liberă

Cupa Romaniei: Steaua a invins FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimi

Echipa Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-1), formatia FCM Targu Mures, din Liga a II-a, in 16-imile competitiei.

Steaua a invins FCM Targu Mures, dar a platit scump calificarea in optimi

Cu o echipa plina de rezerve si cu trei jucatori in minus pana la final, Steaua a suferit indelung in meciul cu FCM Targu Mures din Ghencea. Steaua se duce in optimile Cupei datorita golurilor marcate de Mihai Costea si Nikolic, scor final 3-1. Steaua a terminat meciul cu trei oameni mai putin, Gardos fiind eliminat, iar Szukala si Parvulescu accidentati inainte de incheierea jocului .

Steaua - FCM Targu Mures, azi LIVE de la 21:30. Reghe face schimbari radicale

Steaua si FCM Targu Mures se vor intalni, de la ora 21:30, in 16-imile Cupei Romaniei, intr-un meci transmis in direct de Onlinesport. ro.

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

La Spitalul din Targu Mures nu se vor mai opera de la 1 octombrie copii cu probleme cardiovasculare

Spitalul de Urgenta Regional Targu Mures, care a preluat Institutul de Boli Cardiovasculare, nu va mai opera de la 1 octombrie niciun copil cu probleme cardiace, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, prof. dr. Radu Deac. Potrivit acestuia, in fiecare an erau operati pentru probleme cardiovasculare aproximativ 300-350 de copii si nou-nascuti.

Medic: Spitalul Judetean Targu Mures nu va mai face nicio operatie pe cord pentru copii.

Medicii din Spitalul Judetean Targu Mures nu vor mai face nicio operatie pe cord pentru copii, iar de la inceputul anului nu au putut realiza niciun transplant de inima, intrucat Institutul de Boli Cardiovasculare a fost reorganizat de Guvernul Boc iar fondurile nu au mai ajuns la vechea institutie, potrivit Mediafax. Declaratia a fost facuta de profesor doctor Radu Deac, vicepresedintele Consiliului Stiintific al Agentiei Nationale de Transplant si fost sef al Institutului de Boli .

O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

O centrala termica de cartier din Targu Mures a ramas cu un singur consumator, astfel ca nu va putea fi pornita in sezonul rece, reprezentantii municipalitatii sustinand ca vor face o analiza pentru a.

Primaria Targu Mures plateste lunar peste 60.000 de lei chirie pentru scoli din imobile retrocedate

Primaria Targu Mures plateste, lunar, peste 60. 000 de lei chirie pentru patru institutii de invatamant care functioneaza in imobile retrocedate, primarul Dorin Florea spunand ca daca municipalitatea ar putea reabilita cladirile degradate ar fi nevoie de echivalentul chiriei pe 20 de ani.

Sfarsit de cosmar: Taranusul revine la Steaua

Dupa un an, o luna si sase zile, Gabi Matei va reveni ca titular la Steaua intr-un meci oficial. Fundasul dreapta adus de la Pandurii va incepe din primul minut in meciul cu FCM Targu Mures din aceasta seara.

Steaua revine in Ghencea

Dupa o luna de pauza, Steaua va reveni in Ghencea pentru meciul din Cupa Romaniei cu FCM Targu Mures, care se va disputa joi.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )