Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cupa Romaniei: Steaua a invins FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimi

B1 B1,
Cupa Romaniei: Steaua a invins FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimi

Echipa Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-1), formatia FCM Targu Mures, din Liga a II-a, in 16-imile competitiei. continuă pe B1

Steaua a invins FCM Targu Mures, dar a platit scump calificarea in optimi

Cu o echipa plina de rezerve si cu trei jucatori in minus pana la final, Steaua a suferit indelung in meciul cu FCM Targu Mures din Ghencea. Steaua se duce in optimile Cupei datorita golurilor marcate de Mihai Costea si Nikolic, scor final 3-1. Steaua a terminat meciul cu trei oameni mai putin, Gardos fiind eliminat, iar Szukala si Parvulescu accidentati inainte de incheierea jocului .

Steaua a invins echipa FCM Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei.

Echipa Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-1), formatia FCM Targu Mures, din Liga a II-a, in 16-imile competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de M. Costea 13 penalti), 50, Nikolici 48. Pentru FCM Targu Mures a inscris Dalbea, in minutul 40. In minutul 31, Steaua a ramas in inferioritate numerica, fiind eliminat Gardos dupa ce a primit al doilea cartonas .

Steaua - FCM Targu Mures, azi LIVE de la 21:30. Reghe face schimbari radicale

Steaua si FCM Targu Mures se vor intalni, de la ora 21:30, in 16-imile Cupei Romaniei, intr-un meci transmis in direct de Onlinesport. ro.

Cupa Romaniei. FC Rapid a invins Olimpia Satu Mare, scor 6-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Rapid a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 3-0), formatia Olimpia Satu Mare, din Liga a III-a, in 16-imile Cupei Romaniei, si s-a calificat in optimile de finala ale.

Cupa Romaniei. FC Brasov a invins echipa Farul Constanta, scor 1-0, si s-a calificat in optimi

Echipa FC Brasov s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia Farul Constanta, din Liga a II-a, in 16-imile.

Cupa Romaniei. Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimi

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana. Formatia bucuresteana ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa.

Cupa Romaniei: Ceahlaul a invins Gloria Bistrita, scor 4-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 2-0), formatia Gloria Bistrita, in primul meci.

Cupa Romaniei: Otelul Galati s-a calificat in optimi dupa ce a invins Sportul Studentesc cu 1-0

Otelul Galati a reusit calificarea in optimile Cupei Romaniei Timisoreana dupa ce a invins, in deplasare, cu scor 1-0, formatia Sportul Studentesc. Rezultatul meciului a fost stabilit in prima.

Cupa Romaniei. CF Braila a invins Viitorul la loviturile de departajare si s-a calificat in optimi

Echipa CF Braila, din Liga a II-a, a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 6-5 in urma loviturilor de departajare, formatia Viitorul Constanta, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei si s-a calificat in.

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )