Libnet.ro
UNICEF

07:00

Steaua - Rapid 1-0: Bourceanu aduce victoria ros-albastrilor in prelungiri

Antena3 Antena3,
Steaua - Rapid 1-0: Bourceanu aduce victoria ros-albastrilor in prelungiri

Alexandru Bourceanu a marcat in prelungiri, iar Steaua a castigat cu 1-0 in fata Rapidului, in primul derby bucurestean al sezonului, punand astfel capat unui deceniu fara victorie pe teren propriu impotriva. continuă pe Antena3

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, 1-0. GOOOOOOOOL STEAUA. ...

FINALUL JOCULUI STEAUA RAPID 1-0 Minutul 90+5: GOOOOOOL BOURCEANU DUPA O PASA DE LA CHIRCIU Minutul 90+3: SUTUL LUI CHIRCIU VINE IN BARA. Bourceanu nu reuseste sa bage mingea in poarta goala Minutul 90+2: Fault la Chirciu chiar in fata careului. Lovitura libera Minutul 90+1: Teixeira a incercat sa ii paseze lui Roman intr-un contra-atac dar arbitrul spune ofsaid 5 minute de prelungire Minutul 88: Adi Popa centreaza pentru Nikolic care preia cu mana. Hent Minutul 88: Adi Popa ii paseaza .

STEAUA-RAPID 1-0. Bannere RASISTE pe Arena Nationala.

Fanii ros-albastrilor au afisat la meciul de pe Arena Nationala mai multe mesaje rasiste la derby-ul de luni seara. Suporterii giulesteni au venit imbracati toti in tricouri de culoare alba pe care era desenata o cruce de mari dimensiuni, potrivit Realitatea. net. Fanii stelisti au afisat urmatoarele bannere: Aripi negre colorate in peluze adunate, Tricouri noi, sa fiti baieti, astazi purtati. Dar oare dupa meci, cati dintre voi le si spalati, 1923 cea .

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, 0-0. A iNCEPUT PARTIDA! Vezi ECHIPELE DE START si tot ce trebuie ...

Steaua si Rapid se vor intalni, luni, de la ora 20:30, in primul derby bucurestean al acestui sezon. Meciul Steaua - Rapid se va desfasura pe Arena Nationala iar acesta va fi transmis in format live text pe romanialibera. ro. Stelistii i-ar putea scoate pe rapidisti din lupta pentru titlu daca obtin victoria in aceasta seara. Steaua ocupa locul trei, cu 19 puncte, in timp ce Rapid este abia pe 9, cu 12 puncte. Echipele de start Laurentiu Reghecampf pregateste o formula ofensiva de echipa.

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, de la 20.30. Vezi ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

Steaua si Rapid se vor intalni, luni, de la ora 20:30, in primul derby bucurestean al acestui sezon. Meciul Steaua - Rapid se va desfasura pe Arena Nationala iar acesta va fi transmis in format live text pe romanialibera. ro. Stelistii i-ar putea scoate pe rapidisti din lupta pentru titlu daca obtin victoria in aceasta seara. Steaua ocupa locul trei, cu 19 puncte, in timp ce Rapid este abia pe 9, cu 12 puncte. Echipe probabile Laurentiu Reghecampf pregateste o formula ofensiva de echipa.

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, 0-0. STEAUA RATEAZA OCAZIE DUPA OCAZIE.

Minutul 73: Centrarea lui Bourceanu interceptata de Pecanha Minutul 72: Contra-atac al Stelei. Corner. Minutul 70: Schimbare la Steaua. Rusescu schimbat de Nicolic Minutul 69: Bourceanu incearca un sut din afara careului dar balonul zboara peste poarta Minutul 68: Stelistii incearca constant sa treaca de apararea rapidista Minutul 66: Chipciu RATEAZA incredibil la coltul SCURT SI LOVESTE BARA. Pecanha, accidentat Minutul 64: Surdu primeste galben pentru simulare Minutul 62: Rusescu a .

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, 0-0. FINALUL PRIMEI REPRIZE.

Minutul 45+1 Finalul primei reprizei Minutul 45: Gheorghievski suteaza mult peste poarta Minutul 44: Corner pentru Steaua executat de Bourceanu. Pericol pentru Rapid. Minutul 41: Gheorghievski vede galben pentru proteste Minutul 40: Latovlevici trimite catre Rocha dar arbitrul ridica fanionul. Ofsaid Minutul 39: Teixeira blocat de Szukala inainte de a intra in careul stelistilor Minutul 38: Codrea l-a faultat pe Chiriches la jumatatea terenului dar nu vede galben Minutul 37: Chipciu .

LIVE Text Steaua - Rapid (20.30)/ Vezi cele doua echipe

Derbiul etapei cu numarul noua din Liga 1 se disputa pe Arena Nationala, acolo unde Steaua se va duela cu Rapid. In cazul unui succes, ros-albastrii vor reveni pe prima pozitie a ierarhiei, gratie golaverajului. Meciul va fi in direct pe Antena 1 si Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20.

LIVE TEXT: Steaua - Rapid, 0-0. OCAZIE URIASA RATATA DE STEAUA.

Minutul 28: Lovitura libera indirecta pentru steaua dupa o talpa a lui Herea Minutul 26: Pancu a centrat spre Surdu dar Gheroghievski scoate mingea din careul Stelei Minutul 25: Surdu incearca un sut din vole din afara careului dar nu nimereste poarta Minutul 24: Pancu, faultat de Gheorghievski la mijlocul terenului Minutul 22: Ocazie URIASA RATATA DE STEAUA. Gheorghievski a centrat pentru Grigore care nu a reusit sa preia mingea Minutul 21: Tatarusanu a blocat o minge de la Teixeira, .

Steaua - Rapid, azi LIVE de la 20:30. Echipele probabile

Steaua si Rapid se vor intalni, de la ora 20:30, in primul derby bucurestean al acestui sezon, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro.

Steaua - Rapid, cu casa inchisa

Biletele pentru derbiul dintre Steaua si Rapid se vand excelent si, mai mult ca sigur, partida se va disputa cu casa inchisa. Iata cate bilete s-au dat pana in acest moment.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )