Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a remizat in ultimul amical din aceasta iarna. Ce urmeaza pentru campioana Romaniei

Adevărul Adevărul,
Steaua a remizat in ultimul amical din aceasta iarna. Ce urmeaza pentru campioana Romaniei

Echipa antrenata de Constantin Galca a incheiat la egalitate meciul cu NK Maribor 0-0), reprezentand ultimul amical din cantonamentul desfasurat in Turcia. continuă pe Adevărul

VIDEO Pandurii a fost invinsa in ultimul amical din Antalya

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa de formatia FC Astana, campioana din Kazahstan, in ultimul meci amical sustinut in cantonamentul din Antalya, inainte de inceperea sezonului.

TOPUL evenimentelor economice din aceasta saptamana

Saptamana 2-8 februarie a fost plina de evenimente. Pe plan intern, luni a inceput vizita delegatiei FMI in Romania, despre care la aceasta ora nu se cunosc foarte multe detalii legate de rezultatele discutiilot, s-au inflamat pozitiile de o parte si de alta a modalitatii de sprijin a romanilor imprumutati in franci si s-a anuntat demararea Loteriei Fiscale. Pe plan extern, rusii au probleme cu rubla, cu inflatia si cu rezervele lor valutare iar europenii cu deflatia. In Grecia lucrurile se complica dupa castigarea alegerilor de catre extrema stanga, iar in Ucraina, luptele impotriva rebelilor prorusi costa bugetul Ucrainei intre cinci si sapte milioane de euro pe zi. Sa le luam pe rand.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )