Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua Roza, un diamant evaluat la peste 60 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 13 noiembrie

Antena3 Antena3,
Steaua Roza, un diamant evaluat la peste 60 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 13 noiembrie

Un diamant expus la Geneva s-ar putea dovedi cel mai valoros vandut, vreodata, la o licitatie. Se numeste Steaua Roza, are aproape 60 de karate si este evaluat la peste 60 de milioane de dolari. Piatra a fost. continuă pe Antena3

Peste 9 milioane de iPhone-uri vandute in doar cateva zile

Gigantul Apple a anuntat, ieri, ca vanzarile noilor telefoane iPhone 5S si iPhone 5C au stabilit un nou record, acestea atingand peste 9 milioane de unitati, in doar cateva zile de la lansarea oficiala.

Comisia Rosia Montana: Rovana Plumb - Garantia RMGC in caz de accident ecologic este de 25 milioane dolari/ Monitorizarea activitatii RMGC in zona va fi facuta prin sistem online de catre angajatii operatorului cu monitorizarea statului roman

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. In ceea ce priveste garantia operatorului in caz de accident, ministrul Mediului a precizat ca aceasta este in valoare de 25 de milioane de dolari. La insistentele parlamentarilor PNL care au intrebat cine lucreaza in statiile de monitorizare a activitatii companiei in zona, Rovana Plumb a declarat ca angajatii companiei.

Mercuria investeste 50 milioane dolari in compania Amromco Energy

Mercuria, una dintre cele mai mari companii intergrate de energie si comert de marfuri din lume, investeste 50 de milioane de dolari in firma Amromco Energy, printr-un parteneriat incheiat cu fondul First Reserve, actionar majoritar al producatorului de gaze din Romania.

Seful Oracle a castigat 78,4 milioane dolari anul trecut, cu 18% mai putin

Directorul general al Oracle, Larry Ellison, a castigat 78,4 milioane de dolari in anul fiscal 2013 incheiat in luna mai, cu 18% sub nivelul din anul precedent, potrivit datelor depuse la comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC),.

Mercuria investeste 50 milioane dolari in compania Amromco Energy

Mercuria, compania integrata de energie si comert de marfuri, va investi 50 de milioane de dolari in Amromco Energy, firma producatoare de gaze din amonte, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Lichiditate de peste 24 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 24,4 milioane lei 5,46 milioane euro), cu 69% peste valoarea inregistrata ieri, la aceleasi ore, cand rulajul se ridica la 14,42 milioane lei 3,23 milioane euro).

Lichiditate de peste 14 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14,42 milioane lei 3,23 milioane euro), cu putin peste valoarea inregistrata ieri, la aceleasi ore, cand rulajul se ridica la 12,65 milioane lei 2,83 milioane euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )