Libnet.ro
UNICEF

23:45

Steaua si-a depasit cu 4.5 milioane de euro bugetul pe acest an. La cat mai poate spera din Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Steaua si-a depasit cu 4.5 milioane de euro bugetul pe acest an. La cat mai poate spera din Liga Campionilor

In acest moment, prin calificarea in grupele Ligii Campionilor si vanzarile din bilete, Steaua si-a depasit bugetul anual cu 4,5 milioane. continuă pe Adevărul

Prospectiuni a investit aproximativ 18 milioane euro pentru extinderea activitatii

Compania Prospectiuni a investit, in primele opt luni ale anului, 80,5 milioane lei aproximativ 18 milioane euro) pentru dezvoltarea capacitatilor de lucru necesare extinderii activitatii, potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul bulgar al Economiei dezvaluie fraudarea sectorului energetic cu 115 milioane euro

Ministrul bulgar al Economiei si Energiei, Dragomir Stoiev, a primit informatii legate de fraudarea sectorului energetic cu 230 milioane leva 115 milioane euro), urmand sa informeze luni procuratura, relateaza Novinite.

Frauda de 115 milioane euro in sectorul energetic din Bulgaria.

Ministrul bulgar al Economiei si Energiei, Dragomir Stoiev, a descoperit ca sectorul energetic a fost fraudat cu 230 milioane leva 115 milioane euro), informeaza Mediafax. Stoiev a declarat la postul de televiziune TV7 ca numeroase persoane au comis in ultimii ani fraude cu energie si a spus ca a cerut sefului holdingului pentru energie BEH, Boian Boev, sa notifice procuratura in legatura cu orice ilegalitate sau suspiciune legata de acest sector. Ministrul a aratat ca a primit informatii .

Remus Pricopie, ministrul educatiei: Digitalizarea scolilor va costa peste 100 milioane euro

Digitalizarea scolilor va face obiectul unui proiect pe fonduri structurale care este pregatit acum la minister, proiect de peste 100 milioane euro, a spus ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la un eveniment organizat de Samsung care a dotat o clasa a unui liceu bucurestean cu tablete, smart TV si laptop-uri. Digitalizarea scolilor se va face in doua faze: mai intai vor exista in toate clasele I si a II-a videoproiectoare si PC-uri, iar apoi etapa cea mai costisitoare va consta in punerea unei tablete in fiecare banca.

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, a fost castigat de un oradean

Un oradean a castigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, anunta Loteria Romana. Numerele castigatoare extrase duminica au fost 15, 39, 44, 36, 19 si 33. Biletul castigator a.

Prospectiuni a investit 18 milioane euro pentru extinderea activitatii si va angaja 400 de persoane

Compania Prospectiuni Bucuresti PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a investit in primele opt luni 80,5 milioane lei 18 mil. euro) pentru dezvoltarea capacitatilor de lucru necesare extinderii activitatii si va angaja in perioada.

Cipru a primit 84,7 milioane euro de la FMI

Fondul Monetar International FMI) a furnizat Ciprului o transa de 84,7 milioane de euro, dupa ce a efectuat impreuna cu autoritatile europene primul audit al finantelor tarii in cadrul programului de asistenta financiara convenit in martie, arata AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )