Libnet.ro
UNICEF

19:00

Frauda de 115 milioane euro in sectorul energetic din Bulgaria.

România Liberă România Liberă,
Frauda de 115 milioane euro in sectorul energetic din Bulgaria.

Ministrul bulgar al Economiei si Energiei, Dragomir Stoiev, a descoperit ca sectorul energetic a fost fraudat cu 230 milioane leva 115 milioane euro), informeaza Mediafax. Stoiev a declarat la postul de televiziune TV7 ca numeroase persoane au comis in ultimii ani fraude cu energie si a spus ca a cerut sefului holdingului pentru energie BEH, Boian Boev, sa notifice procuratura in legatura cu orice ilegalitate sau suspiciune legata de acest sector. Ministrul a aratat ca a primit informatii . continuă pe România Liberă

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, a fost castigat de un oradean

Un oradean a castigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, anunta Loteria Romana. Numerele castigatoare extrase duminica au fost 15, 39, 44, 36, 19 si 33. Biletul castigator a.

MFE: Burse de pe peste 4,4 milioane euro pentru proiecte de cooperare interinstitutionala

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a semnat recent Acordul pentru finantarea programului Burse si cooperare interinstitutionala, din cadrul mecanismului financiar al Spatiului Economic European 2009-2014 SEE), ce pune la dispozitia Romaniei fonduri de peste 4,4 milioane euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

O epidemie de antrax a bagat in carantina o localitate intreaga din Bulgaria

Intr-un sat din Bulgaria a fost descoperit un focar de antrax. Un barbat din satul Yasenkovo, in regiunea Shumen, a fost depistat cu antrax dupa ce s-a infectat de la un miel bolnav. Novinite scrie ca barbatul de.

3TS Capital are 100 milioane euro pentru investitii in firme de media si IT and C

Compania de administrare a fondurilor de private equity si venture capital 3TS Capital Partners a atras, dupa prima etapa de subscriere, 103 milioane de euro pentru cel de-al patrulea fond, care vizeaza investitii de 2-10 milioane de euro in companii media si de IT and C, inclusiv in Romania.

Cipru a primit 84,7 milioane euro de la FMI

Fondul Monetar International FMI) a furnizat Ciprului o transa de 84,7 milioane de euro, dupa ce a efectuat impreuna cu autoritatile europene primul audit al finantelor tarii in cadrul programului de asistenta financiara convenit in martie, arata AFP.

Grup Feroviar Roman imprumuta 5 milioane euro de la Alpha Bank

Actionarii Grup Feorviar Roman GFR) au aprobat contractarea unei facilitati de credit de la Alpha Bank, in valoare de 5. 000 de euro. Pentru garantarea facilitatii, societatea ofera mai multe garantii sub forma de ipoteca mobiliara, precum si un bilet la ordin in alb fara protest emis de societate.

Calugarii greci, implicati in fraude de milioane de euro

O comisie speciala din cadrul Ministerului de Finante al Greciei a descoperit, in urma unei investigatii, mii de conturi bancare false, inclusiv pe numele unor detinuti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )