Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steaua si-a vandut portarul la o formatie din Italia. Cuvinte grele aruncate de Gigi Becali

Antena3 Antena3,
Steaua si-a vandut portarul la o formatie din Italia. Cuvinte grele aruncate de Gigi Becali

Steaua a renuntat astazi la Valentin Cojocaru, tanarul goalkeeper urmand a isi incerca sansa in Serie A, la Crotone. Becali il considera un jucator problema, motiv. continuă pe Antena3

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

MAE: Niciun roman nu mai este dat disparut dupa cutremurul din Italia

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au anuntat marti ca a fost identificat si ultimul cetatean roman care a fost dat disparut in urma cutremurului din Italia. Potrivit ultimelor.

Ultimul roman dat disparut in urma cutremurului din Italia a fost identificat

Ultimul roman care fusese dat disparut in urma cutremurului din Italia a fost identificat, a anuntat marti premierul Dacian Ciolos. Din informatiile pe care le am de astazi, si acea.

Si-a presimtit sfarsitul? Povestea unei romance ucise de cutremurul din Italia

Sicriul cu trupul femeii de 47 de ani, gasita moarta, cu buletinul in mana, sub cladirile daramate in urma cutremurului din Italia, a fost adus, marti, la locuinta parintilor din localitatea vasluiana Zorleni, Steluta Novac urmand sa fie ingropata pe 1 septembrie.

Masina plutitoare din Italia: Un Maserati zarit pe marea Taranto a strans in jur zeci de curiosi (VIDEO)

Un autovehicul Maserati Biturbo, un model care facea furori in anii 80, a fost vazut plutind pe marea Taranto din Italia, motiv pentru care multi curiosi s-au adunat in jurul masinii, potrivit.

Moment emotionant dupa cutremurul din Italia: O pisica pierduta in timpul dezastrului si-a regasit stapana (VIDEO)

Inca din noaptea cutremurului din Italia, una dintre persoanele afectate de dezastrul din Amatrice, nu a avut decat o rugaminte pentru salvatori: sa ii gaseasca pisica, potrivit.

Cutremurul din Italia, prezis de Nostradamus. Ce alte predictii a mai facut si ce a spus despre Romania

Cutremurul din Italia, in urma caruia au murit sute de oameni, altii au fost raniti sau sunt dati disparuti, ar fi fost prezis de Nostradamus. Acesta a facut o serie de profetii, printre care si.

O romanca de aproape 70 de ani, moarta in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

O romanca de 67 de ani, din comuna Asau, judetul Bacau, moarta in urma cutremurului din Italia, muncea in localitatea Amatrice, ca sa il ajute pe nepotul ei, bolnav de leucemie.

Ajutoare guvernamentale: 6.000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia

Ajutoare guvernamentale: 6. 000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia .

Guvernul acorda 6.000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia

Guvernul a aprobat astazi acordarea a 6. 000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia, 1. 000 euro pentru fiecare persoana decedata si 10. 000 euro pentru familiile sau persoanele ale caror locuinte au fost distruse in proportie de peste 50% si decid sa se intoarca in Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )