Libnet.ro
UNICEF

06:15

Stefan Hell, cetatean de onoare al judetului Arad

B1 B1,
 Stefan Hell, cetatean de onoare al judetului Arad

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a anuntat ca doreste sa acorde titlul de cetatean de onoare al judetului cercetatorului Stefan W. Hell, originar din Santana, laureat al Premiului. continuă pe B1

Stefan Hell, cetatean de onoare al judetului Arad

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a anuntat ca doreste sa acorde titlul de cetatean de onoare al judetului cercetatorului Stefan W. Hell, originar din Santana, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie.

Nicolae Iotcu: Propun acordarea pentru Stefan Hell a celei mai importante distinctii a judetului Arad

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, transmite felicitari cercetatorului Stefan W. Hell, originar din Santana, judetul Arad, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie. Anuntul vizandu-l pe Stefan Hell a fost facut azi, la Stockholm.

Laureatii premiului Nobel, Stefan Hell si Herta Muller, au invatat la acelasi liceu: Romania era o tara comunista in care nu puteai spune nimic

Cercetatorul german, nascut la Arad, Stefan Hell, unul dintre laureatii din 2014 ai premiului Nobel pentru chimie, a vorbit despre tara sa de origine intr-un interviu acordat publicatiei Sued Deutsche. Nascut.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu PNL) a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, intr-un caz in care exista suspiciuni de coruptie si de favorizare a unor firme la licitatii pentru lucrari autorizate de CJ Brasov. Procurorii anticoruptie au descins, luni dimineata, la sediul Consiliului Judetean Brasov, la domiciliul presedintelui CJ, Aristotel Cancescu si la mai multe firme care ar fi castigat o serie de contracte din bani publici.

Presedintele Academiei Romane, despre Nobelul pentru Chimie castigat de neamtul de origine romana Stefan Hell

Ionel Valentin Vlad, presedintele Academiei Romane, a declarat ca microscopul pe care l-a conceput Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, permite vizualizarea vietii la nivel molecular si reprezinta un pas urias pentru ca a spart o bariera.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )