Libnet.ro
UNICEF

11:00

Stefan Risipiteanu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta in arestul Capitalei Barbatul este acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu

B1 B1,
Stefan Risipiteanu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta in arestul Capitalei Barbatul este acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu

Stefan Risipiteanu, acuzat de DIICOT ca ar fi violat-o, alaturi de Gheorghe Dinca, pe Luiza Melencu, a avut nevoie de ingrijiri medicale, astfel ca o ambulanta s-a prezentat de urgenta la arestul Capitalei, po. continuă pe B1

Barbatul suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca este arestat preventiv pentru 30 de zile Avocat: Nu recunoaste nimic. Nu exista probe care sa-l lege direct de viol

Barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor. Avocatul acestuia, Valentin Vladu, a spus ca Stefan Risipiteanu nu si-a recunoscut vinovatia in fata instantei si s-a aratat mirat ca vecinul sau l-a denuntat. De asemenea, aparatorul spune ca nu sunt probe suficiente pentru a-l incrimina pe clientul sau.

Stefan Risipiceanu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Barbatul este acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu, alaturi de Gheorghe Dinca (VIDEO)

Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu alaturi de Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, a decis joi Tribunalul Bucuresti, cu mentiunea ca.

Complicele lui Gheorghe Dinca, Stefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca, suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Decizia poate.

Fratele lui Stefan Risipiteanu, complicele lui Dinca, marturisire socanta. Ce il punea monstrul din Caracal sa faca!

Rudele lui Stefan Risipiteanu, complicele lui Gheorghe Dinca, spun ca acesta avea probleme cu sanatatea , iar bautura il facea sa fie violent. Ion Risipiteanu, fratele suspectului: Era violent la.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca: in casa lui...

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincpdespre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca despre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni normala pentru aceasta perioada, exceptand sud-estul tarii unde valorile termice diurne se vor mentine usor mai ridicate fata de mediile.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )