Libnet.ro
UNICEF

08:15

Stelian Tanase: Ma intreb daca de Hexi Pharma nu sunt legate interese economice ale SRI. Serviciul are dreptul prin lege sa aiba propriile lui afaceri pentru a se finanta

B1 B1,
Stelian Tanase: Ma intreb daca de Hexi Pharma nu sunt legate interese economice ale SRI. Serviciul are dreptul prin lege sa aiba propriile lui afaceri pentru a se finanta

Scandalul creat in jurul dezinfectantilor Hexi Pharma care au ajuns in spitalele din Romania ia amploare. Serviciul Roman de Informatii a fost acuzat ca nu a informat despre acest caz, dar. continuă pe B1

REVISTA BLOGURILOR. Nu doar dezinfectantii Hexi Pharma sunt diluati

Jurnalistul Catalin Tolontan continua, pe blog, seria dezvaluirilor din scandalul dezinfectantilor. Surse citate de Tolontan afirma ca nu doar dezinfectantii proveniti de la Hexi Pharma, ci si si de la alte firme sunt diluati.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

Kovesi, despre scandalul Hexi Pharma: Este o situatie extrem de grava si DNA a considerat-o o prioritate inca de acum doi ani

In contextul scandalului privind dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in ultimii ani a atras atentia, in repetate randuri, asupra coruptiei din sistemul sanitar romanesc. insa institutia pe care o conduce nu are competenta in investigarea unor astfel de situatii daca, din cercetari, nu rezulta existenta unor fapte de coruptie.

Stocurile de dezinfectanti in spitalele din Bucuresti: Desi rezultatele testelor privind eficacitatea dezinfectatelor efectuate de DSP nu ne-au fost comunicate am decis sa nu mai folosim dezinfectanti Hexi Pharma

Conform Ministerului Sanatatii, 50 de spitale din tara au folosit dezinfectantii diluati distribuiti de compania Hexi Pharma. 9 dintre acestea sunt din Bucuresti. Vezi AICI lista completa a.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

Alexandru Rafila: Nu sunt implicat in autorizarea sau vanzarea produselor Hexi Pharma

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, sustine ca acuzatiile care i-au fost aduse in contextul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale sunt calomnioase si arata ca nu ii cunoaste pe proprietarii Hexi Pharma, nu a fost implicat in autorizarea produselor acestei firme si nu a obtinut vreodata venituri de la aceasta.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

Spitalul din Calarasi nu a testat niciodata dezinfectantii de la Hexi Pharma pentru care a platit 400.000 de lei. Manager: Am luat de bun produsul!

Scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma pune pe jar noua conducere a Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi, unitatea medicala unde au fost descoperite probe neconforme. Practic, aici, atat siguranta pacientului, dar si cea a personalului medical sunt puse in pericol.

Hexi Pharma: Produsele folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate

Produsele Hexi Pharma folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate, nu au fost diluate, iar ele sunt folosite doar intr-o etapa de pre-dezinfectare, a declarat, sambata, purtatorul.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )