Libnet.ro
UNICEF

22:31

Stirea zilei pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla la pompe in ritmul acesta

Playtech Playtech,
Stirea zilei pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla la pompe in ritmul acesta

Prima jumatate a lunii septembrie aduce modificari pe piata petroliera. in cazul soferilor cu masini pe benzina si motorina poate fi, totusi, o veste buna. Pe 9 septembrie, pe piata. continuă pe Playtech

Mesaje de Sfanta Maria pentru toti cei care poarta acest nume. Cele mai frumoase urari

An de an, isi serbeaza onomastica de Sfanta Maria aproximativ 2 milioane de romani. Dintre acestia, circa 1,8 milioane sunt femei. in acest articol iti vom prezenta cateva sugestii de mesaje, sms-uri cu urari si felicitari pentru rudele si pentru persoanele dragi tie. Asadar, nu rata ocazia de a le spune un calduros La multi .

Anunt de ultima ora pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: puteau doar sa viseze la asa ceva

In 2020, pretul petrolului a inregistrat o scadere masiva. Si asta s-a vazut direct la pompa, unde soferii cu masini pe benzina si motorina au platit mai putin. Un anunt recent arata.

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Pana in clasa a X-a, parintii sunt obligati sa isi trimita copii la scoala, in cazul in care refuza, ei pot fi sanctionati. in ce conditii pot fi sanctionati parintii daca nu vor sa-si trimita copii la scoala in perioada pandemiei. Ce risca parintii care nu vor sa-si lase copii la scoala Multi dintre parinti .

Primaria asigura tablete pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1, dar si conectarea la internet in urmatorii doi ani

Primaria sectorului 1 anunta ca asigura 48. 000 de tablete pentru toti elevii si profesorii de la scolile din sector, dar si conectarea la internet in urmatorii doi ani, conform news. ro.

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, .

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza parintii sa-si trimita copiii la scoala. Va incurajez sa ii trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )