Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Pana in clasa a X-a, parintii sunt obligati sa isi trimita copii la scoala, in cazul in care refuza, ei pot fi sanctionati. in ce conditii pot fi sanctionati parintii daca nu vor sa-si trimita copii la scoala in perioada pandemiei. Ce risca parintii care nu vor sa-si lase copii la scoala Multi dintre parinti . continuă pe Playtech

Atentie, parinti romani! Alimentul valoros din alimentatia copilului tau. Nimic nu il poate inlocui

In acest articol va vom vorbi despre un aliment simplu si accesibil, care NU trebuie sa lipseasca din alimentatia copilului tau. Potrivit medicului nutritionist, acesta reprezinta o esenta de nutrienti si campion cand vine vorba de satietate. Mai multe detalii despre alimentul minune din bucataria ta, in continuare. Acesta este unul dintre cele mai nutritive .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )