Libnet.ro
UNICEF

06:30

Stirea zilei in tenis: Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Stirea zilei in tenis: Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Considerat de multi drept al cincilea turneu de Grand Slam, Indian Wells-ul nu-si va mai deschide portile la editia din 2020, anuntul fiind facut de organizatori in noaptea de duminica spre luni. Este o lovitura importanta data de coronavirus tenisului mondial, competitia Masters la ATP si Premier Mandatory la WTA fiind anulata. continuă pe Hotnews

Stirea zilei in tenis: Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Se actualizeaza.

BREAKING NEWS Turneul de tenis de la Indian Wells a fost anulat din cauza Coronavirusului

Turneul de la Indian Wells, cotat drept cel mai mare turneu de tenis dupa cele patru Grand Slam-uri, a fost anulat, dupa ce autoritatile americane au decretat urgenta de sanatate publica in zona Coachella Valley, ca urmare a confirmarii unui caz local de infectare cu Coronavirus, in noaptea de duminica spre luni.

Turneul de la Indian Wells a fost anulat. Jucatorii sunt nemultumiti

ATP si WTA au anuntat anularea turneului de la Indian Wells care urma sa se dispute in perioada 11-22 martie in statul american California.

Orban: Stirea zilei este ca a ajuns coronavirusul la Guvern. Nu a fost in Guvern, a fost in aparatul de lucru al Guvernului

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca stirea zilei este ca a ajuns coronavirusul la Guvern, precizand ca nu a fost in Guvern, ci in aparatul de lucru al Executivului, fiind vorba de o persoana care lucreaza la compania care asigura cateringul.

Indian Wells - coronavirus: Copiii de mingi nu vor mai inmana prosoapele jucatorilor

Organizatorii turneelor ATP si WTA de la Indian Wells au luat mai multe masuri in contextul inmultirii numarului de infectii cu coronavirus.

Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

Turneul de tenis de la Indian Wells Statele Unite), unul dintre cele mai importante din circuitele .

CORONAVIRUS |Turneul de tenis de la Indian Wells, ANULAT

Turneul de tenis de la Indian Wells, editia 2020, a fost anulat din cauza riscurilor pe care le presupune virusul din China. Decizia a fost luata de organizatorii BNP Paribas Open in noaptea de duminica spre.

inca un forfait - Bianca Andreescu, detinatoarea trofeului, nu va participa la Indian Wells

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu, detinatoarea trofeului, a anuntat, sambata, ca nu va participa la turneul de la Indian Wells.

Irina Begu a castigat turneul challenger de la Indian Wells - Salt important in clasamentul WTA

Irina Camelia Begu 104 WTA) a avut parte de o saptamana foarte buna la Indian Wells, jucatoarea noastra reusind sa castige turneul de categorie 125K. in finala, Irina a trecut de Misaki Doi 86 WTA), scor 6-3, 6-3.

Irina Begu campioana la Indian Wells

Jucatoarea Irina Begu a obtinut titlul in turneul de la Indian Wells, competitie WTA dotata cu premii totale in valoare de 125. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )