Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom. continuă pe Hotnews

Procurorii DNA cer pedepse maxime de 15 ani inchisoare pentru cei doi pompieri din dosarul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis functionarea clubului, desi stiau ca localul nu detine aviz de securitate la incendiu, relateaza Agerpres.

Continua dezbaterile finale in dosarul Colectiv: DNa cere 15 ani de inchisoare pentru fostii pompieri Antonina Radu si George Matei - Erau in stare sa inchida ochii pentru o cafea si o apa minerala

Procurorii DNA au cerut, luni, o pedeapsa de 15 ani de inchisoare cu executare pentru fostii angajati ISU Antonina Radu si George Matei. Fostii pompierii sunt acuzati ca inchideau ochii la nereguli.

Metropola care inregistreaza deficit bugetar prima data in ultimii 15 ani. Ce i-a provocat declinul

Una dintre cele mai expansive economii la nivel mondial, recunoscuta in intreaga lume pentru modul chibzuit in care-si gestioneaza investitiile, va inregistra pentru prima data in ultimii 15 ani un deficit bugetar.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Dupa 18 ani, Nadine recunoaste ce se intampla la Scoala Vedetelor. Experienta care i-a marcat viata

Nadine a recunoscut cum merg lucrurile, de fapt, la celebra Scoala a Vedetelor. Aceasta a incercat experienta dorita de multi in urma cu 18 ani. De ce a sustinut ca i-a marcat viata? Ce se intampla la Scoala Vedetelor? Nadine a recunoscut, dupa 18 ani Fosta vedeta de la Scoala Vedetelor a revenit la marea .

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru cei doi pompieri care au fost in control la clubul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis.

Stirile ProTV: Cel mai tanar antreprenor din Romania, la doar 22 de ani. Vrea sa curete societatea de rau-platnici

E antreprenor inca de la 16 ani si nu e copil de bani gata. Edi Burghelia s-a apucat sa faca curierat in Constanta dupa ce mama lui a castigat o bicicleta la un concurs radio.

Stirile ProTV: FOTO. Unde a fost surprinsa Viorica Dancila, la o saptamana dupa ce a demisionat din fruntea PSD. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Fostul premier Viorica Dancila a fost surprinsa de 1 decembrie in timp ce isi facea cumparaturile, la o saptamana dupa ce a demisionat de la conducerea PSD. Cel mai probabil, fostul premier a mers sa-si viziteze tatal, de Sarbatori.

Stirile ProTV: Un miliardar ii va plati despagubiri de 58 de milioane de dolari unei angajate. Ce i-a facut la serviciu

Miliardarul grec Alkiviades Alki David a fost condamnat sa plateasca despagubiri de 58 de milioane de dolari uneia dintre asistentele sale pe care a hartuit-o sexual.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )