Libnet.ro
UNICEF

19:45

Stirile ProTV: Doi soti din Oradea au fost gasiti morti in casa, dupa ce au baut cafea. Barbatul avea arsuri pe corp

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Doi soti din Oradea au fost gasiti morti in casa, dupa ce au baut cafea. Barbatul avea arsuri pe corp

Un cuplu din Oradea a pierit in casa de vacanta in imprejurari deocamdata neelucidate. Un vecin i-a descoperit fara suflare, la putin timp dupa ce bausera impreuna o cafea. continuă pe Hotnews

Doi soti din Oradea, gasiti morti in casa de vacanta. Cu doar o ora inainte bausera cafea cu un vecin

Doi soti din Oradea au murit in casa de vacanta in imprejurari suspecte. Un vecin i-a gasit fara suflare la scurt timp dupa ce bausera cafea impreuna.

Tragedie pe sosea: Soti din Braila, morti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Doi soti din Braila au murit, vineri, dupa ce masina in care erau a fost lovita de un autocar in Buzau.

Buzau: Doi soti din Braila au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Doi braileni, sot si sotie, au murit vineri dimineata dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un autocar. Traficul a fost blocat aproape doua ore in urma evenimentului rutier. Din autocarul in care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni ranit.

Stirile ProTV: Raspunsul socant al criminalului belgian prins in Romania, cand e intrebat de ce a ucis

Doi soti belgieni, cautati international pentru omor si vatamare corporala din culpa si considerati extrem de periculosi, au fost prinsi sambata langa Timisoara, la Peciu Nou.

Cazul Ditrau. Rasturnare de situatia in cazul celor doi brutari din Sri Lanka

Cei doi muncitori din Sri Lanka vor ramane sa lucreze la brutaria din Ditrau, pe aceleasi posturi pe care au fost angajati.

Cei doi brutari din Sri Lanka au fost dati afara

Proprietarul brutariei din Ditrau, care a angajase doi barbati din Sri Lanka s-a oferit sa ii mute p.

Rasturnare de situatie in comuna Ditrau! Ce se intampla acum cu cei doi brutari din Sri Lanka. Anuntul patronului

Situatia socanta din comuna Ditrau continua? Patronul brutariei a anuntat ce se va intampla cu cei doi angajati din Sri Lanka. Vor continua sau nu sa lucreze pentru localnicii din Ditrau? Situatie Ditrau: Ce se intampla cu brutarii din Sri Lanka? Situatia controversata de la Ditrau se pare ca isi gaseste usor finalul. Patronul brutariei .

Cazul Ditrau. Preotul admite ca a gresit, dar nu fata de cei doi brutari din Sri Lanka: Nu am urmat cuvantul superiorilor mei

Preotul din Ditrau, Biro Karoly, aflat in frunte localnicilor revoltati de prezenta in comuna a doi muncitori din Sri Lanka, recunoaste ca a avut o atitudione gresita, dar nu fata de muncitorii straini, ci.

Mandachi insista sa ii angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka: Nu au viata buna chiar daca vor juca teatru ca-i primesc cu flori Deja am facut primele demersuri sa-i aduc in firma mea

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a construit primul metru de autostrada in Moldova, insista sa ii angajeze intr-unul dintre restaurantele lui pe cei doi muncitori din Sri Lanka, spunand ca nu vor avea o viata buna in Ditrau, chiar daca vor juca teatru autoritatile ca-i primesc inapoi cu flori si busuioc. De altfel, el sustine ca s-au facut deja pasi concreti pentru a-i aduce pe cei doi barbati la el in companie si ca acum e nevoie sa-si doreasca si sa isi dea consimtamantul si ei.

Revolta de la Ditrau. Patronii fabricii de paine s-au razgandit: Cei doi brutari din Sri Lanka vor face in continuare paine

La o zi de la anuntul ca ii vor scoate din procesul de productia a painii pe cei doi brutari din Sri Lanka, patronii fabricii de paine din Ditrau par sa se razgandeasca, in fata criticilor. Kollo Katalin, administratorul brutariei din Ditrau, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca au facut oferta de a-i scoate din productie pe cei doi pentru linistea satului, dar ca au decis ca acestia sa faca in continuare paine. Femeia a spus ca celor doi brutari din Sri Lanka le este teama, insa, de furia localnicilor, la fel si angajatilor care lucreaza cu ei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )