Libnet.ro
UNICEF

22:00

Stirile ProTV: La 16 ani, si-a sacrificat viitorul pentru a-si creste fratii mai mici. Povestea Ionelei

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: La 16 ani, si-a sacrificat viitorul pentru a-si creste fratii mai mici. Povestea Ionelei

Un copil din zece se culca flamand. Se intampla in Romania, tara in care pentru mult prea multi saracia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge sa mai conteze este supravietuirea. continuă pe Hotnews

inca un caz de MENINGITA! Fata de 16 ani din Botosani, de urgenta la spital

Inca un caz de meningita meningococica in romania. Dupa moartea elevei de la Colegiul Gheorghe Lazar din Capitala, o adolescentad e 16 ani a ajuns vineri dimineata la Compartimentul de Primiri.

Sinuciderea unei gravide. Motivele pentru care o adolescenta de 16 ani s-a spanzurat dupa o discutie cu mama sa

O tanara de 16 ani ce provenea dintr-o familie dezorganizata si-a pus capat zilelor dupa o discutie mai aprinsa cu mama sa. Adolescenta tocmai aflase ca era insarcinata.

Indemnizatie de somaj de la 16 ani

Absolventii in varsta de minimum 16 ani ai institutiilor de invatamant, care isi cauta de lucru prin Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca AMOFM), pot primi indemnizatie de somaj timp de 6 luni, daca se inregistreaza la agentia de ocupare a fortei de munca din raza careia isi au domiciliul, in maximum 60 de zile calendaristice de la data absolvirii, ca persoana in cautarea unui loc de munca, informeaza AMOFM.

Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era in coma de 27 de ani, s-a trezit dupa ce i-a auzit vocea fiului in camera de spital. Ea era in stare vegetativa din 1991, dupa ce a fost lovita de un autobuz scolar.

Stirile ProTV: Bunica ii creste in grajd, dupa ce mama i-a parasit. De ce se teme cel mai mult

Intram in Saptamana Patimilor pentru credinciosii ortodocsi si greco-catolici, o perioada de gandire si de incercari, la finalul careia speram sa fim cu totii mai buni si mai iertatori. Oricat ne-ar fi de greu, nu uitati ca sunt altii mult mai in nevoie.

Stirile ProTV: Minunea din Biserica Sf. Mormant, locul sfant al crestinilor. Marturia unui preot

Pentru un turist sau pelerin, Ierusalimul, cu traditiile, culturile si conflictele lui, poate fi deopotriva fascinant si tulburator.

Stirile ProTv: Momentul in care un sustinator ezita sa isi puna tricoul cu PSD. Ti-e rusine?. VIDEO

PSD a adus sustinatori la Teatrul Luceafarul din Iasi, pentru a-i contracara pe protestatarii veniti sa scandeze impotriva lui Dragnea.

Cine este adolescenta internata la Botosani cu meningita meningococica: Are 16 ani si are domiciliul in Italia. Tanara raspunde bine la tratament

Adolescenta internata la Spitalul Judetean din Botosani cu suspiciunea ca ar fi contactat meningita meningococica are 16 ani. Ea are domiciliul in Italia si se afla in vizita in oras, potrivit epidemiologului sef al Directiei de Sanatate Publica Botosani, medicul Irina Alecu. Tanara se afla sub tratament cu antibiotice si raspunde bine la acesta. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani, eleva a Colegiului Gheorghe Lazar din Capitala, in doar cateva ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )