Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Marturia unui angajat de la o terasa din Mamaia. Ce avea in corp Razvan Ciobanu

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Marturia unui angajat de la o terasa din Mamaia. Ce avea in corp Razvan Ciobanu

Finalul dramatic de care a avut parte creatorul de moda Razvan Ciobanu readuce in atentie o problema grava, greu de tinut in frau, consumul de droguri de pe litoral. continuă pe Hotnews

Ultima poza cu Razvan Ciobanu in viata, la o terasa din Mamaia: Era confuz, a plecat dupa tigari si n-a mai raspuns la telefon

Razvan Ciobanu a incetat din viata luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier care s-a produs in judetul Constanta. Sorin Oprea, barbatul care a impartit aceeasi masa cu.

Stirile ProTV: Ultimele imagini filmate, cu Razvan Ciobanu in viata, la Mamaia

Razvan Ciobanu a fost filmat cu cateva ore inainte de accidentul fatal de camerele de supraveghere de pe terasa unui restaurant din Mamaia.

Cum s-a distrat Simona Halep intr-un club din Mamaia (VIDEO)

Simona Halep a trecut rapid peste dezamagirea eliminarii de la FED CUP, relaxandu-se intr-un club din Mamaia chiar inaintea turneului de la Rolland Garros. Pe 21 aprilie, Romania a pierdut in mod dramatic.

Ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de a pleca din Mamaia

Testele rapide ale autopsiei au aratat ca Razvan Ciobanu avea droguri in sange in momentul producerii accidentului fatal. Din primele informatii se pare ca designerul avea un coctail de cinci substante,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )