Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stirile ProTV: Marturia unui jurnalist roman care a participat la funeraliile generalului Soleimani. Am un sentiment de nesiguranta

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Marturia unui jurnalist roman care a participat la funeraliile generalului Soleimani. Am un sentiment de nesiguranta

50 de oameni au murit marti dupa ce s-au calcat in picioare, la funeraliile generalului iranian Qassim Soleimani, erou la Teheran, terorist pe lista neagra pentru Statele Unite si Uniunea Europeana. La fata locului s-a aflat, insa, si un jurnalist roman. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Primarul unui mare oras din Romania, dus la politie dupa ce a facut un accident. Ce alcoolemie avea

Cu doar cateva ore inainte de a-si sarbatori onomastica, primarul din Campulung Muscel s-a ales cu dosar pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident.

Stirile ProTV: Ce gluma a facut Brad Pitt pe scena, la Globurile de Aur, in timp ce Jennifer Aniston era in public

Brad Pitt, care a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, si-a ironizat viata amoroasa la primirea trofeului in fata participantilor la gala de duminica seara, printre care se afla si fosta sa sotie Jennifer Aniston.

Stirile ProTV: O societate fara bani ramane o utopie. Ce se intampla in Suedia dupa ce a renuntat la cash

Suedia poate fi una dintre cele mai bune alegeri pentru oricine vrea sa se mute in alta tara, cu o singura mentiune, care pentru un strain ar putea fi o problema: dificultatea de a detine si de a face rost de bani cash.

Stirile ProTV: Europa pune cruce masinilor. Doua capitale UE vor sa le interzica complet

Autoritatile din Barcelona au interzis, din 1 ianuarie, circulatia masinilor vechi, care polueaza, in incercarea de a reduce poluarea in al doilea cel mai mare oras al Spaniei.

Distractia unui camionagiu roman la lumina felinarului nemtesc

Duminica, in jurul orei trei dimineata, o patrula de politie germana a facut o descoperire neobisnuita. Nevoia te face inventiv, se spune. Acest lucru se aplica si unui conational al nostru. Soferul de 39 de ani si-a tras, in camionul parcat, curent electric de la un felinar stradal. S-a uitat la televizor, s-a distrat, apoi s-a culcat. Distractia cea mare a venit mai tarziu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )