Libnet.ro
UNICEF

19:45

Strada emblema din Alba Iulia care pastreaza parfumul si farmecul orasului de odinioara

Adevărul Adevărul,
Strada emblema din Alba Iulia care pastreaza parfumul si farmecul orasului de odinioara

Cu o istorie de mii de ani, Alba Iulia a avut in decursul vremurilor cateva strazi emblematice, care au influentat evolutia acestuia. Una dintre acestea se afla in Cetate, se numeste Gabriel Bethlen si e plina de importante institutii culturale si cladiri istorice. continuă pe Adevărul

Strada-emblema din Alba Iulia care pastreaza parfumul si farmecul orasului de odinioara

Cu o istorie de mii de ani, Alba Iulia a avut in decursul vremurilor cateva strazi emblematice, care au influentat evolutia acestuia. Una dintre acestea se afla in Cetate, se numeste Gabriel Bethlen si e plina de importante institutii culturale si cladiri istorice.

Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia, o vizita miraculoasa pe taramul cartilor rare si al astronomiei

Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia ramane, dupa 220 de la infiintare, un veritabil muzeu al cartilor rare. Edificiul adaposteste si aparatura originala cu care a functionat, pana in 1849, observatorul astronomic.

Romania oraselor inteligente: Alba Iulia, inclus de Siemens in studiul celor care ar putea fi

Despre Alba Iulia am inceput sa vorbim anul acesta si ca oras inteligent. Acum, intr-un studiu derulat de Siemens, apare langa Londra si Bruxelles.

Alba Iulia, alaturi de Londra si Bruxelles, intr-un studiu dedicat oraselor inteligente

Siemens si Primaria Municipiului Alba Iulia au agreat includerea orasului Alba Iulia in proiectul global de cercetare Smart Cities Research. Prin acest studiu, specialistii Siemens vor analiza modele de dezvoltare urbana pentru o serie de.

Angajata a spitalului din Tarnaveni, in arest la domiciliu pentru inseleciune cu credite de 180.000 de lei

Magistratii Judecatoriei Alba Iulia au dispus arestul la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, pentru o angajata a Spitalului Municipal Tarnaveni. Inculpata este cercetata sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni, printre care inselaciune, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Partia de schi abandonata din Apuseni pentru care s-a defrisat un munte si s-au cheltuit 1,5 milioane de lei

In Apuseni, la limita judetelor Alba si Cluj, nu departe de locul unde s-a prabusit in ianuarie 2014 avionul pilotat de Adrian Iovan, trebuia finalizat de cativa ani un proiect guvernamental privind constructia unei partii de schi. Investitia a fost abandonata dupa ce s-a cheltuit suma de 1,5 milioane de lei si se afla in aceasta situatie de patru ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )