Libnet.ro
UNICEF

18:16

Strangere de semnaturi in Republica Moldova pentru referendum. Vizata este modificarea Constitutiei

România Liberă România Liberă,
Strangere de semnaturi in Republica Moldova pentru referendum. Vizata este modificarea Constitutiei

Republica Moldova intra intr-o ampla dezbatere cu privire la modificarea Constitutiei, fapt ce ar determina o serie de schimbari profunde. Printre cele mai importante se afla alegerea prin vot direct a Presedintelui si reducerea numarului de parlamentari. continuă pe România Liberă

in Republica Moldova, femeile abuzate psihologic in familie sunt lipsite deseori si de protectie

In Republica Moldova mai sunt cazuri cand instantele de judecata refuza sa emita ordonante de protectie pentru femeile supuse violentei domestice, in special in cazul femeilor abuzate psihologic. Liliana Potang, jurista in cadrul Asociatiei Promo-LEX, a declarat intr-un interviu pentru Radio Europa Libera ca numarul victimelor violentei in familie continua sa creasca, iar majoritatea dintre ele sunt femei, transmite IPN.

Republica Moldova: Ce solutie au gasit parlamentarii pentru a scoate tara din criza

34 de parlamentari din Republica Moldova au semnat, joi, Declaratia de constituire a Platformei Social-Democrate Pentru Moldova PSDM), care intentioneaza sa scoata tara din criza. Astfel, zilele viitoare vor propune presedintelui Nicolae Timofti un candidat pentru functia de prim-ministru.

Republica Moldova a ramas in urma cu implementarea Acordului cu UE

In pofida unui plan ambitios de reforme si a angajamentelor asumate in fata partenerilor internationali, R. Moldova continua sa ramana restantiera la implementarea prevederilor Acordului de liber schimb si comert aprofundat cu Uniunea Europeana, scrie Radio Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )