Libnet.ro
UNICEF

20:00

Streetstyle la Coachella. Inspira-te pentru festivalurile din vara!

ADPM ADPM,
Streetstyle la Coachella. Inspira-te pentru festivalurile din vara!

An de an, festivalul californian Coachella este o adevarata parada a modei. Doamnele si domnisoarele dau frau liber imaginatiei si poarta tinute care mai de care mai extravagante. continuă pe ADPM

E OFICIAL! Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO

Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest vor putea fi amendate cu cel putin 4 la suta din cifra de afaceri anuala. CE a pus la punct un regulament care sanctioneaza dur.

Traian Basescu il face praf pe Tudorel Toader: Prostia cu sesizarea la CCR, o gluma pentru studentii din anul I. O sa isi ruineze cariera

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru faptul ca a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat s.

Au intins mese regesti in cimitir si au mancat printre morminte. Pentru gratarul din cimitir au venit in Ploiesti de la mii de kilometri distanta (FOTO)

Gratarele au sfarait mai ceva ca de 1 mai, iar mesele au fost intinse printre morminte, la cimitirul Viisoara din Ploiesti! Este obiceiul romilor de a sarbatori Pastele Blajinilor, pentru a-i pomeni cum se.

Orban: Nu vad in momentul de fata motive temeinice pentru revocarea din functie a sefei DNA

Ludovic Orban a afirmat faptul ca, desi la inceput nu a fost de acord cu nominalizarea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al DNA, acum nu vede motive temeinice pentru revocarea sa din.

MINISTRUL DE FINANTE, anunt CRUCIAL pentru ROMANII din STRAINATATE: Ar fi obligati sa justifice cu documente BANII TRIMISI iN TARA

Potrivit unui proiect initiat de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, un organism care tine de Guvern si din care fac parte reprezentanti ai mai multor ministere, romanii din.

BREXIT: Anunt CRUCIAL pentru romanii din Marea Britanie! Sute de mii de europeni risca sa PIARDA dreptul de SEDERE

Sute de mii de cetateni din UE risca sa-si piarda statutul legal in Marea Britanie dupa Brexit, se arata intr-un raport publicat de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford. Realizatorii.

Sorina Pintea a gasit solutia provizorie pentru problema din Sanatate: Sporurile vor fi platite de spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a gasit o varianta provizorie pentru a evita o criza in Sanatate, pe fondul nemultumirii generale legate de scaderea veniturilor, prin plafonarea sporurilor. Banii vor fi luati din sumele.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )