Libnet.ro
UNICEF

18:00

Streinu Cercel spune ca nu exista semne care sa indice ca tanarul din Gorj purtator de coronavirus ar putea sa dezvolte boala

Adevărul Adevărul,
Streinu Cercel spune ca nu exista semne care sa indice ca tanarul din Gorj purtator de coronavirus ar putea sa dezvolte boala

Managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, spune ca nu exista semne care sa arate ca pacientul de la Gorj purtator al virusului COVID-19 ar putea sa dezvolte boala. El explica faptul ca barbatul este tinut in conditii maxime de biosiguranta. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania. Medicul Adrian Streinu-Cercel: Pacientul adus din Gorj este doar purtator de virus. E sanatos! E tratat cu ciorba

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, unde a fost dus primul roman depistat cu coronavirus si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru fac noi declaratii de presa. Persoana adusa din Gorj este doar purtator de virus, e sanatos, fara sintome, a anuntat profesorul Streinu-Cercel care a completat in spital tanarul este tratat cu fructe si ciorba.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face nicun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face niciun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Streinu-Cercel: Gorjeanul cu coronavirus nu primeste tratament. E doar purtator al virusului (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat ca tanarul diagnosticat cu coronavirus nu primeste niciun tratament si doar e tinut sub supraveghere. Persoana.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

in plina criza de coronavirus, Streinu-Cercel explica cum si-a blocat telefonul pentru ca a gresit codul PIN de trei ori (VIDEO)

In ciuda faptului ca in tara exista o frica tot mai increstere privind raspandirea epidemiei de coronavirus, doctorul Adrian Streinu-Cercel a gasit de cuviinta ca, in conferinta de presa privind.

Streinu-Cercel: Coronavirusul a inceput sa aiba leac. Ce masuri de preventie sa luam

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals si membru al Grupului de Comunicare Strategica IGSU, a venit aseara, intr-un interviu, cu noutati in ceea ce priveste actuala situatie a crizei epidemiologice. Streinu-Cercel: Coronavirusul a inceput sa aiba leac. Aseara, la Stirile Kanal D de la ora 19. 00, Profesorul Streinu-Cercel a incercat sa-i linisteasca pe romani, .

Adrian Streinu Cercel: E greu de spus daca coronavirusul va veni la noi in tara, dar e de asteptat!

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre rezultatele oficiale ale analizelor persoanelor care sunt suspecte de coronavirus. intrebat daca este posibil ca virusul care a speriat o lume intreaga sa ajunga si in Romania, doctorul Streinu Cercel a spus ca e de asteptat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )