Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Hotnews Hotnews,
 Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania. Medicul Adrian Streinu-Cercel: Pacientul adus din Gorj este doar purtator de virus. E sanatos! E tratat cu ciorba

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, unde a fost dus primul roman depistat cu coronavirus si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru fac noi declaratii de presa. Persoana adusa din Gorj este doar purtator de virus, e sanatos, fara sintome, a anuntat profesorul Streinu-Cercel care a completat in spital tanarul este tratat cu fructe si ciorba.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Adrian Streinu Cercel: E greu de spus daca coronavirusul va veni la noi in tara, dar e de asteptat!

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre rezultatele oficiale ale analizelor persoanelor care sunt suspecte de coronavirus. intrebat daca este posibil ca virusul care a speriat o lume intreaga sa ajunga si in Romania, doctorul Streinu Cercel a spus ca e de asteptat.

Adrian Streinu-Cercel, despre evolutia coronavirusului in Romania: Important e sa depistam repede persoanele

Adrian Streinu-Cercel a vorbit in exclusivitate, la Punctul de intalnire, despre evolutia coronavirusului in Romania. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a declarat ca virusul se transmite foarte usor, iar cel mai probabil vor mai fi cazuri. Cel mai important este sa se descopere persoanele cat mai repede.

Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarma! De ce trebuie sa ne ferim de antibiotice

Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarma si sustine ca trebuie sa avem mare grija cand ne administram antibioticele. Anuntul a fost facut joi seara, la Punctul de intalnire.

Streinu-Cercel: Gorjeanul cu coronavirus nu primeste tratament. E doar purtator al virusului (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat ca tanarul diagnosticat cu coronavirus nu primeste niciun tratament si doar e tinut sub supraveghere. Persoana.

Incertitudini privind transmiterea coronavirusului in Romania. Ce declara Adrian Streinu-Cercel despre riscul ca italianul diagnosticat sa fi fost contagios: Este foarte mic

Autoritatie romane au confirmat miercuri seara primul caz de infectie cu coronavirus in Romania la o persoana din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul din Rimini depistat pozitiv cu Covid-19,.

Pavilion separat pentru suspectii de coronavirus la Spitalul Matei Bals. Adrian Streinu-Cercel: Este mult sub mortalitatea gripei sezoniere (VIDEO)

La Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals a fost deschis un pavilion separat pentru pacientii suspecti de coronavirus, in conditiile in care camerele de garda au cazut intr-o adevarata.

Streinu-Cercel: Nu mai avem masti si costume de protectie. Ele trebuie importate

In Romania nu mai sunt masti si costume de protectie, a avertizat profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Bals. Avem kituri de testare, toate cele cinci spitale.

Profesorul Streinu-Cercel, despre italianul infectat cu coronavirus: Sansa sa fi fost contagios pe teritoriul Romaniei este foarte mica

Autoritatile romane au demarat o ancheta epidemiologica dupa ce un cetatean italian care s-a aflat pentru cateva zile in Romania a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )