Libnet.ro
UNICEF

09:45

Studentii care nu vor ajunge luni la examene vor putea sa si le reprogrameze

Adevărul Adevărul,
Studentii care nu vor ajunge luni la examene vor putea sa si le reprogrameze

Conducerea Universitatii Dunarea de jos din Galati analizeaza chiar si varianta ca si studentii care nu reusesc sa ajunga nici marti sa poata sa reprogrameze examenele. continuă pe Adevărul

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Studentii care au examene si nu se pot prezenta din cauza vremii le vor sustine la o alta data

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca a vorbit cu toti rectorii de universitati pentru a da posibilitatea studentilor din zonele afectate de vremea nefavorabila, care nu pot ajunge la examene, sa le sustina la o alta data, transmite Agerpres.

Comision-limita pentru brokerii care vor listarea Hidroelectrica

Comisia de selectie a consortiului care va intermedia listarea Hidroelectrica a cerut brokerilor inscrisi la licitatie sa depuna oferte financiare imbunatatite, respectiv comision de sub 0,96%, nivelul minimul cerut de un participant, au declarat surse.

Anunt pentru cei care vor sa depuna o lumanare pentru Adrian Iovan

Romanita Iovan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca trupul fostului ei sot, Adrian Iovan, va fi depus azi la Scoala de Aviatie, respectiv la Biserica Sf Ilie Rahova si va ramane acolo pana vineri. Cei care isi doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati in cele doua locatii, respectand urmatorul desfasurator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )