Libnet.ro
UNICEF

05:30

Studentii ii cer Presedintelui Romaniei sa nu promulge Legea bugetului de stat pentru anul 2016. ANOSR atrage atentia ca Educatia este subfinantata

Adevărul Adevărul,
Studentii ii cer Presedintelui Romaniei sa nu promulge Legea bugetului de stat pentru anul 2016. ANOSR atrage atentia ca Educatia este subfinantata

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR)ii solicita lui Klaus Iohannis sa nu promulgeLegea bugetului de stat pentru anul 2016si sa o trimita inapoi Parlamentului pentru reexaminare, spunand ca Educatia nu are o acoperire bugetara corespunzatoare prin alocarea a 3,6% din PIB. continuă pe Adevărul

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale pentru 2016, aprobate in unanimitate

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2016 au primit, duminica, raport favorabil cu unanimitate de voturi din partea Comisiilor reunite de specialitate din Parlament, plenul reunit al celor doua Camere urmand sa dea votul final miercuri.

CNA ii cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care interzice publicitatea la medicamente la radio-TV

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa transmita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care sa ii solicite sefului statului sa nu promulge legea prin care este interzisa difuzarea la televiziune si radio a publicitatii pentru medicamente.

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale pentru 2016, aprobate in unanimitate

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2016 au primit, duminica, raport favorabil cu unanimitate de voturi din partea Comisiilor reunite de specialitate din Parlament, plenul reunit al celor doua Camere urmand sa.

Legea bugetului, dezbatuta in plenul Parlamentului

Deputatii si senatorii dezbat, luni, incepand cu ora 12. 00 si pana la 19. 00, Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2016.

PSD va vota legea bugetului pentru 2016

Legea bugetului pentru 2016 va fi votata de PSD, a anuntat, luni, deputatul social-democrat Viorel Stefan, in cadrul dezbaterilor din Parlament.

ACTUALIZAT Legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pe 2016, adoptate pe articole, cu anexe si amendamente/ Votul final va fi dat miercuri

Ora 16. 10: Parlamentul a terminat marti dezbaterile si votul pe articole si anexe cu amendamente la legea bugetului de stat pe 2016, intr-un timp record, avand in vedere ca sedinta comuna a celor doua camere avea prevazut pentru acest lucru un program de pana la ora 24. Niciun amendament respins la comisii nu a fost adoptat in plen. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care a condus sedinta, s-a declarat in mai multe randuri nemultumit de faptul ca in sala sunt foarte putini parlamentari si anunta de fiecare data cand pleaca cineva din sala. Vezi aici toate documentele aferente proiectului bugetului de stat. Citeste: Bugetul pe 2016 in 9 puncte cheieOra 16. 45: S-a adoptat pe articole si legea bugetului asigurarilor sociale pe anul 2016.

Pe banda rulanta: Miercuri, votul final la Legea Bugetului pentru 2016

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat azi proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016, intr-un ritm accelerat, precum si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale pe 2016, pe articole si anexe, fara amendamente aduse, votul final fiind programat, pentru ambele legi, miercuri.

Parlamentul a adoptat pe articole legea bugetului pe 2016

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat marti pe articole si cu anexele aferente proiectul legii bugetului de stat pe 2016, numarul amendamentelor admise fiind de 22, iar cele respinse - 309.

Parlamentul a adoptat pe articole legea bugetului pe 2016; 22 de amendamente admise

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat marti pe articole si cu anexele aferente proiectul legii bugetului de stat pe 2016, numarul amendamentelor admise fiind de 22, iar cele respinse - 309,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )