Libnet.ro
UNICEF

04:40

Studiu: Cea mai inteligenta persoana din lume tot ar pica aceasta problema simpla de matematica

B1 B1,
Studiu: Cea mai inteligenta persoana din lume tot ar pica aceasta problema simpla de matematica

Un nou studiu, publicat in Journal of Personality ans Social Psychology, sugereaza ca o persoana, oricat ar fi de inteligenta, tot ar pica o simpla problema din cauza deviatiilor din judecata, relateaza. continuă pe B1

Studiu: Cea mai inteligenta persoana din lume, tot ar pica aceasta problema simpla de matematica

Un nou studiu, publicat in Journal of Personality ans Social Psychology, sugereaza ca o persoana, oricat ar fi de inteligenta, tot ar pica o simpla problema din cauza deviatiilor din judecata, relateaza.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie. Pe primul loc in clasament se.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

VOTAT! Germania este cea mai iubita tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

Sondaj BBC: Afla care este cea mai populara tara din lume.

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie, informeaza Mediafax. Pe primul loc in clasament se afla Germania. 59% dintre cei chestionati au avut cuvinte de lauda la adresa acestei tari. Canada ocupa locul doi urmata de Marea Britanie. Prezenta Regatului Unit pe pozitia a treia a clasamentului poate fi explicata prin gazduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, .

O tara din Uniunea Europeana a fost votata cea mai iubita natiune din lume, desi istoria ei este SOCANTA

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane. Persoanele intervievate au fost rug.

Bangkok, cea mai vizitata destinatie din lume

MasterCard prezinta cea de-a treia editie a clasamentului anual Global Destination Cities Index, anuntand ca Bangkok este orasul turistic numarul unu, in acest an, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Sondaj BBC: Germania, cea mai populara tara din lume

Germania, cea mai mare economie a Europei, a fost desemnata cea mai populara tara din lume intr-un sondaj BBC, desi statul condus de Angela Merkel a fost adesea criticat dur. Germania a fost acuzata ca nu a depus suficiente eforturi pentru a veni in ajutorul zonei euro.

RIDICA DRAPELUL! Romanii s-au alaturat initiativei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. O partedintre acestea va.

Astazi este ZIUA CEA MARE. Antena 3 va oferi romanilor cel mai mare drapel din LUME. 200 de oameni poarta pe brate drapelul care cantareste 5 TONE

Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 si fabricadesteaguri. eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. Drapelul va fi omologat in GUINNESS WORLD RECORDS. Evenimentul va fi transmis de.

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )