Libnet.ro
UNICEF

14:30

STUDIU: 7 din 10 romani vor ca, in 2020, sa nu se mai ataseze de oameni,branduri, lucruri si locuri de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: 7 din 10 romani vor ca, in 2020, sa nu se mai ataseze de oameni,branduri, lucruri si locuri de munca

Sapte romani din zece 69%) simt nevoia, din ce in ce mai mult, sa aiba spatiu personal si vor face eforturi, in 2020, sa nu se ataseze emotional de oameni, branduri, lucruri si locuri de munca, conform rezultatelor cuprinse in cea de-a treia editie a studiului national care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor. continuă pe Ziarul Bursa

Roxana Cristea, ING: Clientii nu mai prefera sa ia un credit pe perioada maxima posibila. Circa 9 din 10 romani considera ca investitia intr-o locuinta este profitabila. in UE, 4 din 5 cetateni prioritizeaza alte lucruri (studiu)

Circa 9 din 10 romani considera ca investitia intr-o locuinta este profitabila, iar aproape jumatate dintre ei pun pe primul plan economiile pentru cumpararea propriei locuinte, acestea fiind cele mai ridicate procente intalnite la nivel european, arata datele unui studiu facut de ING. La nivel european, 4 din 5 cetateni prioritizeaza alte lucruri: intretinerea familiei, costurile studiilor, plata chiriei intr-o locuinta convenabila, dar si hobby-urile si calatoriile. in consecinta, acestia amana tot mai mult cumpararea unei case. Despre cum si cat se imprumuta romanii pentru achizitia unei locuinte reporterul HotNews. ro a stat de vorba cu Roxana Cristea, sefa diviziei de Retail Lending Products din ING.

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

Se schimba legea! Mii de romani vor fi scutiti de la plata acestui impozit

Se propune schimbarea legii de catre Camera Deputatilor, in cadrul adoptarii acestei legi, mii de romani vor beneficia de scutirea taxelor. Cum s-a ajuns la excluderea de plata a impozitelor? Se schimba legea! Marti, s-a adoptat propunerea legislativa pentru completarea Codului fiscal, care consta in scutirea de plata a impozitelor pentru veniturile salariale. Cei ce .

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 10-16 februarie 2020. Gemenii dedica mai mult timp relatiei amoroase

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 10-16 februarie 2020. In aceasta saptamana avem sarbatoarea Sfantului Valentin, transformata in ziua indragostitilor sarbatorita de multa lume ca pretext de exprimare si manifestare a acestei energii minunate si fundamentale a vietii. Planetele se afla in ultima saptamana in care toate sunt in direct.

HOROSCOP RUNE 10-16 FEBRUARIE 2020. E timpul ca FECIOARELE sa fie rabdatoare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 10-16 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Prognoza meteo ANM in perioada 10-23 februarie 2020. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 10-23 februarie 2020.

Horoscop 10-16 februarie 2020. Relatiile sunt puse la teste

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 10-16 februarie 2020. In aceasta saptamana avem sarbatoarea Sfantului Valentin, transformata in ziua indragostitilor sarbatorita de multa lume ca pretext de exprimare si manifestare a acestei energii minunate si fundamentale a vietii. Planetele se afla in ultima saptamana in care toate sunt in direct.

Localnicii unei comune din Buzau nu vor spatiu de carantina pentru eventualii bolnavi de coronavirus la ei in localitate si ameninta cu blocarea drumului

Localnicii din Beceni au initiat marti o petitie pe Internet prin care solicita ca Tabara scolara de la Arbanasi sa nu fie o locatie pentru carantina eventualilor bolnavi cu coronavirus.

HOROSCOPUL saptamanii 10 - 16 februarie. Cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd. Nu le merge nimic bine

Chiar daca Mercur devine Retrograd pe 16 februarie, aceste trei zodii au o saptamana proasta per total.

Maneaua lu Greta face ravagii pe Internet. Lupta pentru mediu, asortata cu ritmuri orientale: E a treia bila da la Soare, din tot sistemul cu cea mai mare (VIDEO)

Greta Thunberg a intrat in atentia scenei globale, dupa apelul sau catre liderii mondiali pentru intetirea efoturilor de combatere a schimbarilor climatice, de la Summitul ONU din septembrie 2019. Apreciata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )