Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studiu. Romanii, in topul celor mai slabi soferi din Europa

România Liberă România Liberă,
Studiu. Romanii, in topul celor mai slabi soferi din Europa

Un studiu realizat de o companie financiara, specializata in administrarea de flote auto, arata ca romanii sunt pe locul trei in topul celor mai slabi conducatori auto din Europa. continuă pe România Liberă

Topul celor mai slabi soferi din Europa. Incredibil pe ce loc se afla romanii

Romanii sunt pe locul trei in topul celor mai slabi conducatori auto din Europa, atat in acceptiunea conationalilor lor dupa bulgari si italieni), cat si dupa parerea celorlalti soferi din Uniunea.

Cautari pe Google: Topul celor mai populare emisiuni din 2015

Clasamentul celor mai populare productii de televiziune, in functie de cautarile pe Google, este dominat de reality-show-uri, primele trei pozitii in top fiind ocupate de emisiuni marca Pro TV.

PREMIERA Dupa 20 de ani, All I Want for Christmas is You nu mai este pe primul loc in topul celor mai ascultate melodii de sarbatori. Noul clasament

All I Want for Christmas is You, lansat de cantareata americana Mariah Carey in anul 1994, a fost detronat in topul celor mai ascultate piese de sarbatori, potrivit PlayNetwork, companie ce realizeaza lista melodiilor specifice iernii pentru peste 400 de branduri internationale.

Topul celor mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016

In contextul amenintarilor teroriste si a valului de imigranti, International SOS a publicat o harta care prezinta gradul de risc pentru turisti in fiecare tara de pe glob. Cele mai periculoase tari, care nu le sunt recomandate celor care pleaca in vacanta, sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa.

Romania are 13 companii in topul celor mai inovatoare companii de tehnologie din Europa

13 companii romanesti au fost incluse in clasamentul pe anul 2015 al Deloitte Technology Fast 500 pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA). Cel mai bine plasata este ZebraPay, care a inregistrat o rata de crestere medie de 998%, in perioada 2010-2014.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

Pretul petrolului se indreapta spre cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Cotatia barilului de petrol a scazut astazi pentru a saptea sedinta consecutiva, apropiindu-se de cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, pe fondul cresterii ingrijorarii potrivit careia supraoferta de pe piata mondiala ar putea sa se agraveze in lunile urmatoare din cauza unui razboi al preturilor intre OPEC si producatorii de petrol care nu fac parte din OPEC, transmite Reuters.

Cei mai doriti burlaci din lume

Printul Harry al Marii Britanii se afla in fruntea clasamentului cu cei mai doriti burlaci din lume. Iata ce alti barbati celebri se afla in top si pe ce criterii au fost alesi.

VIDEO Cum descrie o persoana oarba peisajul sarbatorilor de iarna. Raspunsurile date de un orb celor mai curioase intrebari despre viata sa

Tommy Edison este un critic de film orb din nastere, care detine canalul de youtube TommyEdisonXP, unde publica lunar cate un episod din show-ul despre viata lui, in cadrul caruia raspunde, cu umorul sau caracteristic, intrebarilor puse de utilizatorii retelelor de socializare, in incercarea sa de a ne da o mai buna intelegere felului in care traiesc oamenii lipsitii de simtul vazului.

Ororile sexuale ale celor mai desfranati voievozi romani. Stefan Voda, ucis in timpul unui desfrau, Iancu Voda Sasu le rusina pe giupanese

Cronicarii din secolele trecute au oferit numeroase relatari despre vietile intime ale domnitorilor din secolele trecute. Unii dintre voievozi si membri ai familiilor acestora erau recunoscuti pentru desfraurile lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )